Alphabol

kr292.90

Compare
Artikelnr: 551 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

ALFABOL

Alphabol innehåller Methandienone som den huvudsakliga aktiva ingrediensen. Tillverkaren av denna steroid är det indiska företaget Alpha Pharma. De huvudsakliga egenskaperna hos den anabola är förmågan att öka styrkan och ökningen av muskelmassa. Den mest prisvärda Alphabol kan köpas i vår butik med leverans till Sverige.

Egenskaper och effekter av Alphabol

Dianabol (Alphabol) är en stark anabol och har måttlig androgen aktivitet. I molekylär struktur är det ett derivat av det manliga hormonet. Liksom testosteron kan Alphabol omvandlas till kvinnliga hormoner. Efter avslutad kurs kommer du alltså att möta en ganska stark tillbakadragning (vattenförlust från musklerna). Denna nackdel med de anabola steroiderna kan dock minimeras med andra substanser och kan också vara en fördel för dem som vill öka sin muskelstorlek och volym.

De positiva effekterna av steroiden:

• En ganska stor mängd muskelmassa av medelkvalitet rekryteras;

• Proteinföreningarnas metabolism påskyndas;

• Den har milda fettförbränningsegenskaper på grund av den ökade uthålligheten;

• Aptiten ökar under cykeln;

• Effektparametrar ökas kraftigt;

• Tillståndet för kroppens benstrukturer förbättras.

Nybörjare bestämmer sig ofta för att beställa Alphabol för sin första anabola kurs. Erfarna idrottare använder i sin tur Dianabol för att snabbt sprida de anabola processerna. Även om steroiden i fråga idag är benägen att aromatiseras, kan den anses vara relativt säker.

Användningen av Proviron hjälper till att eliminera östrogen aktivitet och därigenom minimera riskerna för biverkningar. Men vi kommer att diskutera reglerna för att använda Dianabol mer i detalj nedan. Under tiden vill vi uppmärksamma dig på att priset på Alphabol är minimalt. Idag är det den mest prisvärda steroiden på sportläkemedelsmarknaden för de resultat som den kan ge sina användare.

 

Hur du tar Alphabol

Reglerna för att använda anabola steroider är inte särskilt komplexa. Du bör ta denna anabola steroid varje dag i en dos på 30 till 60 milligram. I en sådan mängd kan Dianabol inte orsaka allvarliga biverkningar, men det visar sig vara ganska effektivt. Varaktigheten av kursen med deltagande av denna anabola är 4-6 veckor lång.

Vi rekommenderar inte att du ökar denna varaktighet, eftersom kursens effektivitet inte kommer att öka från denna längre användningstid. Vissa idrottare, som har slutat få bra resultat från solokurser, börjar öka dosen av steroiden. Detta är ett dåligt beslut, eftersom riskerna för att utveckla biverkningar ökar avsevärt. Om effektiviteten av kurserna med Alphabol solo inte längre räcker för dig, byt till kombinerad användning av läkemedlet med andra steroider för att öka dina resultat.

Vi rekommenderar att du fokuserar på injicerbar AAS när du utformar din individuellt baserade kurs. Faktum är att samtidig användning av två eller flera steroider i oral form kan överbelasta levern. Eftersom Methandienone i sport används för att få massa och öka styrkan, är det värt att kombinera det med motsvarande injicerbara steroider.

Till exempel kan kursen av: Alphabol och Testosterone Enanthate vara ett bra val för idrottare med en genomsnittlig, eller något under, erfarenhetsnivå. Ta 40mg Dianabol varje dag. Testosteron Enanthate administreras två gånger i veckan vid 250-500 mg per vecka. Anastrozol eller dess analog bör också ingå i kursen. Som ett resultat kommer du att bromsa aromatiseringshastigheten och undvika hälsoproblem. Efter läkemedlets uttag är det viktigt att köra PCT. Varaktigheten av denna återhämtningskurs är 3-4 veckor och Clomid vid 50 mg eller Tamoxifen i doser på 20 mg per dag bör användas.

Vad idrottare säger om Alphabol

Denna produkt från Alpha Pharma mottogs väl av idrottare. På Internet kan du enkelt hitta recensioner av Alphabol, som oftast är positiva. Detta är en högkvalitativ AAS med vilken du kan gå upp i vikt, volym och muskelstorlek utan de betydande hälsoriskerna. Vår online steroidbutik erbjuder dig denna anabola steroid i sin originalförpackning med ett utgångsdatum och en unik valideringskod som kan verifieras på huvudtillverkarens webbplats. Detta säkerställer endast förtroende för våra kunder när de beställer detta fantastiska ämne.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Alphabol”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *