Dianabol 20

kr696.70

Compare
Artikelnr: 711 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

DIANABOL 20

Steroidmarknaden erbjuder ett stort utbud av preparat baserade på den aktiva substansen Methandienone. Dragon Pharma tillverkar denna substans under varumärket Dianabol som är en av de ledande bland alla de presenterade alternativen. En Dianabol-kurs är en klassisk introduktion till farmakologi. Olika idrottare, främst amatörkroppsbyggare, använder det aktivt. Att ta läkemedlet leder till enorma positiva effekter inklusive ökning av muskelmassa.

Metandienone effekter

En väl genomförd Dianabol-cykel:

·     Hjälper till att bygga upp muskelmassa och behålla vatten

·     Ökar styrka och uthållighet

·     Ökar proteinsyntesen

·     Säkerställer snabb regenerering

·     Hjälper ledskador på grund av vätskeretention

·     Har ingen rebound-effekt i slutet av kursen

Alla atleter kommer att vara helt nöjda i slutet av en Methandienone-bana. En adekvat dos säkerställer att idrottaren börjar få muskelmassa och styrka ganska snabbt, vilket i grunden förändrar deras inställning till träning och deras humör totalt. Det är dessa indikatorer som gör Dragon Pharma Dianabol populär och i hög efterfrågan.

Användningsrekommendationer

En daglig dos av Methandienone bör inte överstiga 50 mg per dag (2,5 tabletter). Vi rekommenderar att du börjar med en liten daglig dos (10-20 mg per dag) och ökar den gradvis om det går långsamt. Dela upp den totala mängden piller i lika doser och ta den var 5-6:e timme samtidigt. Ta Dianabol före måltid med mycket vatten om denna metod inte ger dig problem (matsmältningsproblem, halsbränna, etc.). Längden för en solokur med denna steroid är 6-8 veckor.

En kombinationskur innebär att man inte tar mer än 40 mg av läkemedlet per dag eftersom en ökning av dosen främjar utvecklingen av biverkningar. I allmänhet varierar dosen från 20 mg till 40 mg. När du tar en kombination av preparat bör du bygga den kring bassteroiden, Testosteron. Ibland tas Dianabol i slutet eller början av kursen.

Det är alltid bäst att kombinera det med ett injicerbart läkemedel eftersom detta hjälper till att skydda levern från biverkningar som är förknippade med att ta för många orala steroider. Dianabol går bra i kombinationer med testosteronestrar, nandrolon, turinabol och primobolan.

Negativa effekter

Dianabol är ett ganska säkert läkemedel förutsatt att du håller dig till doseringen. En ensam eller kombinerad kurs av Dianabol kommer att leda till gynekomasti, stora mängder vätska, minskad libido och andra biverkningar om dosen överskrids. Använd därför instruktionerna ovan för att hålla biverkningarna under kontroll.

Inga andra biverkningar har observerats efter att ha tagit Dianabol piller till salu om dosen är rimlig. Därför rekommenderas detta läkemedel även för nybörjare.

PCT efter en kurs

PCT börjar 2-3 veckor efter kursen och varaktigheten är 2-3 veckor. Detta kräver Clomid och Anastrozol. Använd Gonadotropin injektioner om du upptäcker att du har minskade testiklar. Efter kursen och PCT blir muskeldefinitionen märkbar på grund av avlägsnandet av vätska och bevarandet av det mesta av den ökade muskelmassan.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dianabol 20”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *