Propionat 100

kr564.50

Compare
Artikelnr: 702 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Beskrivning

Med tiden börjar idrottare möta problem med motivationen. Muskelmassa når sin gräns och växer inte. Detsamma gäller hållfasthetsparametrarna. Efter flera år av träning på gym och dieter vill vissa bara sluta med allt eftersom övningarna inte ger något resultat. Det är då du behöver testosteronpropionat från Dragon Pharma. Det är en analog av testosteron som gör att du kan få tillbaka din kamplust och få dina muskler att växa längre än du tänkt dig.

Effekter av testosteronpropionat

Läkemedlet från Dragon Pharma är baserat på testosteronestern, Propionate, som ger snabb verkan. När koncentrationen av manligt hormon i kroppen når maximala värden observeras sådana positiva effekter:

  • Muskeltillväxten förbättras;
  • Styrka och uthållighet ökas;
  • Förhöjt humör. Ökad lust att fortsätta träna;
  • Fettförbränningsprocesser aktiveras;
  • Ökad styrka av ben och leder;
  • Ökad sexuell aktivitet.

På grund av denna uppsättning egenskaper används testosteronpropionat inom olika områden av sportträning – bodybuilding, styrkelyft, tyngdlyftning, etc. Det används också effektivt för viktminskning. För att bli av med extra kilon medan du är på en testosteronpropionatcykel behöver du bara ett kaloriunderskott.

Alternativt, när du tar en solocykel med testosteronpropionat, kan du få 5-7 kg muskelmassa. Samtidigt finns det praktiskt taget inga rebounds eller biverkningar.

Administrering

Den optimala dosen av läkemedlet väljs individuellt. Det beror på det fysiologiska tillståndet, utbildningsnivån, erfarenhet av att ta andra farmakologiska medel och läkarens rekommendationer. Den tillåtna veckodosen är 150-1000 mg. Nybörjare bör börja ta det i en dos på 50 mg varannan dag. Under en kur med steroider är det nödvändigt att kontrollera hormonbalansen. För att förhindra biverkningar under en testosteronpropionatcykel måste du ta aromatashämmare.

Kursens längd kan pågå i 1,5-2 månader. Efter avslutad behandling krävs terapi efter cykeln. Tamoxifen och aromatashämmare är väl lämpade för detta. Det är nödvändigt att återställa den naturliga produktionen av testosteron.

För att öka effektiviteten av testosteronpropionat läggs andra AAS till cykeln. Beroende på vilka resultat du önskar kan du sikta på att få muskler, öka din styrka eller en fettförbrännande effekt.

Testosteronpropionat och andra ytterligare anabola medel och sportdroger finns i vår butik.

Potentiella biverkningar

Det största problemet med testosteronbaserade läkemedel är aromatisering. Därför kan följande obehagliga effekter uppträda under kursen:

  • Gynekomasti;
  • Svår svettning;
  • Acne;
  • Överskott av vätskeretention i kroppen.

För att minska sannolikheten för biverkningar måste du följa instruktionerna för användning av läkemedlet. Det är också nödvändigt att komplettera kursen med antiöstrogen och andra läkemedel, vilket hjälper till att stoppa de negativa effekterna. Det är därför, efter en cykel av steroider, är det nödvändigt att ta PCT.

Läkemedlet rekommenderas inte för kvinnor. Det kan orsaka virilisering såsom förstoring av rösten och ökad hårväxt på bröstet och ansiktet.

Recensioner

Idrottare har en positiv inställning till testosteronbaserade läkemedel. Dessa gör att du kan uppnå goda resultat antingen under en solokurs eller i kombination med andra droger. Alla idrottare som har tagit testosteronpropionat rekommenderar att du kontrollerar dosen och övervakar din hormonbalans noggrant. I det här fallet kommer du att kunna undvika negativa konsekvenser.

Om dina träningspass varken ger önskat resultat eller nöje är det dags att uppmuntra din kropp. Du kan köpa testosteronpropionat i vår onlinebutik!

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Propionat 100”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *