Visar alla 15 resultat

Tillväxthormoner är peptidhormoner som skapas i våra kroppar när våra kroppar mognar. Detta hormon är anledningen till att vi utvecklas och växer med åldern. Den största mängden produktion av hormonet upptäcks i den första barndomen, de högsta värdena inträffar under puberteten, och minskningen av produktionen av tillväxthormon i vår kropp börjar i mitten av 20-talet.

Tillväxthormoner i bodybuilding

En av fördelarna med användningen av syntetiska tillväxthormoner är deras förmåga att stärka musklerna för att undvika skador eller att snabbt läka skador som uppstår under extremt tunga träningspass. Detta beror på tillväxthormons förmåga att växa och förbättra nya celler. Utöver detta kan tillväxthormon till och med skjuta upp åldrandet av cellerna. Tillväxthormoner kan också skydda kroppens egna väsentliga funktioner.

Om tillväxthormon används i kombination med anabola steroider kan det ge många fördelar eftersom de tillsammans arbetar för att förbättra kroppens återhämtningsperioder, hälsa, uthållighet och styrka. Plus, när det körs under en längre tid, kommer tillväxthormon att uppmuntra din kropp att starta sin egen homeostas för att se till att dina naturliga hormoner och funktioner inte försämras av användningen av några AAS (anabola-androgena steroider) som kan innebär att behovet av post-cykelterapi (PCT) minskar efter att steroidcykeln är avslutad.

Peptider i bodybuilding

Peptider är korta kedjor av aminosyror som utgör vissa proteiner som huden kräver. De är ansvariga för att hjälpa din kropp att bekämpa bakterier och främja sårläkning. Peptider hjälper också till att öka muskeltillväxt eller muskelreparation genom att stimulera produktionen av tillväxthormon i kroppen. Peptider är också kända för att öka den sexuella lusten, ha en antistresseffekt och stimulera nervsystemet och hjärnan i allmänhet.

Köp Hormoner och Peptider

Om du skulle vilja köpa hormoner eller peptider på steroider-anabola.com bör du först veta att vi kan ge dig råd om användningen av dessa eller andra farmakologiska medel i vår butik. Hormonerna och peptiderna som säljs online i vår butik produceras av olika pålitliga tillverkare, i olika volymer. Efter att ha bestämt dig för rätt val för dig lägger du bara produkten i varukorgen och väntar på bekräftelsen och leveransen är på väg till dig i Sverige.