Testo-Non-10

kr659.20

Compare
Artikelnr: 540 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

TEXT-INTE-10

Testosteronestrar är de starkaste och mest effektiva läkemedlen för att få muskelmassa. Därför är alla korrekta cykler baserade på testosteron. Läkemedelsföretagen inser detta så tillverkaren Maxtreme Pharma erbjuder sitt eget perfekta läkemedel (en blandning av 4 testosterontyper allmänt känd som Sustanon) som kallas Testo-Non-10.

Det är perfekt för att få muskelmassa och det kan kombineras bra med andra läkemedel. Det kan också administreras av både nybörjare och erfarna kroppsbyggare.

Sustanon är lite dyrare än samma mängd separata testosteronestrar, men detta bestäms av deras perfekta kombination och bekvämlighet. Det är lättare att göra en Sustanon-injektion istället för fyra separata injektioner med fyra separata läkemedel. En Sustanon-cykel tillåter användaren att snabbt få muskelmassa av god kvalitet. Men observera att det anabola inte torkar musklerna särskilt mycket. Så om du behöver extremt definierade muskler, behövs en torkcykel efteråt.

Cykeleffekter:

  • Snabb ökning av muskelmassa;
  • Oöverträffad styrkaökning;
  • Mild vattenretention för att förbättra ledtillståndet;
  • Styrka uthållighetstillväxt;
  • En mild fettförbränningseffekt och motsvarande definition;
  • Förbättrad aptit;
  • Ökad libido och erektion;
  • Måttlig återställning som kan förhindras med en korrekt behandling efter cykeln;
  • Ökning av bara stora muskler och avlägsnande av vatten efter cykeln.

Hur man tar Testo-Non-10

En Sustanon-cykel är det enklaste sättet att få muskelmassa. Kombinationen av fyra typer av testosteron, var och en med olika halveringstid, ger hormonell balans. På grund av Decanoate-estern i Sustanon bör den injiceras en gång i veckan med en dos på 250-500mg. Det rekommenderas inte att dosera över denna mängd annars kommer biverkningar att uppstå.

En Sustanon-cykel bör pågå i  minst 6 veckor , men den rekommenderade cykeln är 8 veckor . Den mest populära kombinationen med Sustanon i en cykel är Nandrolon Decanoate (Nandrolone med en lång ester). Sustanon och Deca tillsammans är en bodybuilding-klassiker: den första ökar den androgena nivån och den andra förbättrar anabolismen. En sådan kombination tillåter användaren att ordentligt få muskelmassa och styrka.

Om du vill köpa Sustanon, inte för att få muskelmassa, utan för att öka styrkan eller för definition, kommer en mild oral steroid (t.ex. Winstrol eller Oxandrolone) att vara den bästa kombinationen. De ska tas varje dag när de används i en kombinerad cykel.

Potentiella biverkningar

En solo Sustanon-cykel är ganska säker. De nämnda doserna har inga allvarliga biverkningar. Feminisering och fettökning på grund av den ökade nivån av kvinnliga hormoner uppstår när dosen på 500-1000mg per vecka överskrids. Detta rekommenderas inte. Om du vill uppnå bättre resultat, administrera bara Sustanon och Deca tillsammans för att undvika biverkningar.

Vattenretention bör nämnas men det ska inte klassas som en bieffekt eftersom det förstärker lederna och gör att du kan känna dig bekväm under styrkeuppbyggnaden.

Post-cykelterapi efter en Sustanon-cykel

Sustanon får positiv feedback bara för att testosteronestrarna kan kontrolleras så lätt, särskilt efter drogabstinensen. Anastrozol ska administreras under cykeln ungefär från 3:e-4:e veckan. Dosen som används är 0,5 mg var 1-2 dag. Detta gör att du kan minimera aromatiseringen och förhindrar feminisering även under höga doser. Även gonadotropin kan tas under de sista veckorna av kursen för att stimulera produktionen av naturligt testosteron. Dosen är 1 000 IE var tredje dag för erfarna användare.

Behandlingen efter cykeln  bör påbörjas 10-14 dagar efter den sista Sustanon-injektionen. Ta Tamoxifen eller Clomid för den mest effektiva PCT. Det första läkemedlet är dock inte lämpligt för användning efter en nandrolon-baserad cykel, eftersom kabergolin kommer att behöva användas i stället för Tamoxifen. Behandlingstiden efter cykeln bör vara 2-4 veckor lång .

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Testo-Non-10”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *