Visar 1–24 av 69 resultat

Orala steroider är tabletter av någon form av testosteron som tas oralt (genom munnen). Liksom injicerbara steroider har denna typ av läkemedel androgena och anabola egenskaper. Huvudsyftet med att använda sådana vitaminer är en uppsättning muskelmassa, styrka och en ritning av lättnaden. Under många år har de varit ledande på läkemedelsmarknaden bland idrottare inom styrkesport, kroppsbyggare. 

Orala steroider: hur de fungerar

Den är baserad på det välkända testosteronet, som är ett naturligt hormon som ständigt produceras av kroppen. Kemiskt sett består testosteron av en bensenbas. Väl i mag-tarmkanalen, särskilt i levern, bryts detta hormon ned till enkla metaboliter, som utnyttjas av njurarna genom utsöndringssystemet. Det är intressant att notera att hormonet testosteron som produceras av kroppen själv sönderfaller inom cirka 10 minuter, varför det inte används i sin rena form, eftersom det skulle behöva injiceras ofta. piller och injektioner är en annan sak. De innehåller ytterligare ett ämne som förlänger halveringstiden. Orala steroider har en genomsnittlig livslängd på tjugofyra timmar. Det bör dock noteras att sådana vitaminer måste tas varje dag och flera gånger om dagen, i lika stora portioner under dagen. 

Steroider i pillerform

Oralt testosteron respekteras också av professionella idrottare som står inför dopingkontroll på tävling. På grund av det faktum att orala läkemedel verkar mycket snabbt och utsöndras från kroppen, efter slutet av kursen, efter 5-10 dagar, kommer varken metaboliterna eller hormonerna själva att finnas kvar i urinen eller i blodet. Det är också värt att notera att vanligtvis injicerbara och orala former av samma typ av testosteron vid samma dos skiljer sig åt i styrka och verkanstid på grund av deras partiella förstörelse av lever- och tarmceller.

Köp orala steroider

Innan du köper orala steroider på steroider-anabola.com bör du veta att vi kan ge dig råd om användningen av dessa eller andra farmakologiska medel. De orala steroiderna till försäljning online i vår butik tillverkas av olika pålitliga tillverkare, i olika volymer och former. Efter att ha bestämt dig för ditt val, lägg helt enkelt produkten i varukorgen och vänta sedan på bekräftelsen och leverans kommer att vara på väg till dig i Sverige.