Visar alla 3 resultat

En ökning av nivån av hormonet dihydrotestosteron hos män leder till en okontrollerad proliferation av prostatavävnader med deras efterföljande möjliga degeneration till en malign form. Dessutom är en ökad bakgrund av dihydrotestosteron hos män en av huvudorsakerna till alopeci (håravfall på huvudet) och hirsutism (kroppsbehåring hos kvinnor).

Håravfallsmedicin

Dutasterid och finasterid är läkemedel för behandling av benign prostatahyperplasi och alopeci från gruppen 5-alfa-reduktasblockerare. Dutasterid hämmar aktiviteten hos 5-alfa-reduktasisozymer av den första och andra typen, som är ansvariga för omvandlingen av testosteron till dihydrotestosteron, den huvudsakliga androgenen som ansvarar för utvecklingen av håravfall. Finasteride är en specifik typ II 5-alfa-reduktashämmare och hämmar följaktligen även bildningen av dihydrotestosteron. Det är känt att typ 1 5-alfa-reduktas uttrycks i små mängder och är inaktivt i prostatakörteln, men tillhandahåller huvuddelen av enzymaktiviteten i andra vävnader, till exempel hud och lever. Och 5-alfa-reduktas av den andra typen uttrycks och verkar huvudsakligen i prostata.

Fördelar med håravfallsläkemedel inom sport

Verkan av de flesta steroider gör att din kropp producerar högre nivåer av dihydrotestosteron (DHT), vilket leder till att män som använder steroider löper en högre risk för skallighet. Enkelt uttryckt, i bodybuilding, används finasterid för att förhindra omvandling av anabola steroider till dihydrotestosteron, för att förhindra skallighet, förstoring av prostata. Dutasterid är ett ännu kraftfullare läkemedel än finasterid, det kan inte bara förhindra skallighet och förstoring av prostata, utan också förhindra bildandet av akne på grund av den höga mängden androgener i kroppen.

Köp läkemedel mot håravfall

Om du funderar på att köpa håravfall piller på steroider-anabola.com bör du först veta att vi kan ge dig råd om användningen av dessa eller andra farmakologiska medel i vår butik. De håravfallsläkemedel som säljs online i vår butik tillverkas av olika pålitliga tillverkare, i olika volymer. När du har valt rätt håravfallsprodukt för dig lägger du bara produkten i varukorgen och väntar på bekräftelsen så är leveransen på väg till dig i Sverige.