Max-Drol

kr1,086.50

Compare
Artikelnr: 526a Kategori: Etikett:

Beskrivning

MAX-DROL

Oxymetholone anses vara den näst mest potenta tabletterade steroiden, Halotestin är den första. Max-Drol är en effektiv steroid för att snabbt öka muskelmassa och styrka. Eftersom det är ett topp AAS-preparat har det vissa toxiska effekter. Max-Drol har robust anabol aktivitet och används ofta av tyngdlyftare i viktökningskurser. Läkemedlets effektivitet är fantastisk. Det finns många olika recensioner online om detta läkemedel. Det är rimligt pris och utmärkta resultat gör detta preparat till en av de mest populära anabola steroiderna på marknaden för sportfarmakologi.

Oxymetholone syntetiserades första gången 1960 under varumärket Anadrol. Det utvecklades och marknadsfördes av det internationella företaget Syntex Pharmaceuticals. Det var avsett för behandling av svår anemi och osteoporos. Dess medicinska användning slutade med upptäckten av det syntetiska icke-steroida hormonet Erytropoietin, vilket ökar antalet röda blodkroppar, men utan negativa manifestationer. Produktionen av Anadrol sjönk dramatiskt. Oxymetholone-effekten väckte dock ett stort intresse hos idrottsvärlden som gav den ett andra liv.

Max-Drol action och effekter

Effekten av steroiden uttrycks i en snabb och kraftfull ökning av idrottarens vikt när musklerna blir svullna över en tidsfråga. Oxymetolon hämmar och minskar starkt könshormonet globulin, vilket ökar nivån av fritt testosteron i blodet. Denna effekt ökar tillväxten av massa och styrka. Men det är värt att notera att 30% av massan är vätska, som så småningom kommer att försvinna i slutet av kursen. Detta läkemedel slår alla rekord av fall-back fenomenet, så räkna inte med det. Under en kur med Max-Drol kan du få upp till 15 kg total massa, och dina muskler kommer att se uppsvällda och skrymmande ut.

Steroidens kritiska kvalitet är dess förmåga att syntetisera ledvätska i lederna så att tyngdlyftare kan öka sina styrkeresultat utan risk för skada eller stukningar. Enligt många recensioner kan vi med säkerhet säga att Oxymetholone kan eliminera smärta och belastning från leder och ligament. Synovialvätska fungerar som ett smörjmedel, därför anses Max-Drol för styrkelyftare och tyngdlyftare vara det bästa valet för att utveckla styrka.

 

Användning och dosering

Doserna beror vanligtvis på idrottarens vikt. Den maximala dosen kan ökas till 150 mg per dag. Denna dos är lämplig för idrottare som väger över 100 kg. För lättare idrottare bör 1-2 tabletter (50 till 100 mg) dagligen vara tillräckligt; att öka dosen ger inte bättre resultat och ökar risken för oönskade biverkningar. För att uppnå maximalt resultat kan kursen pågå i fyra till sex veckor. Att bryta mot rekommendationerna kan innebära hälsorisker. Max-Drol kan tas av personer över 21 år.

Max-Drol kan tas ensamt eller tillsammans med andra anabola steroider. Oxymetholone kan framgångsrikt kombineras med nandrolondekanoat, testosteron och primobolan i en vikt- och styrkekurs. Antiöstrogener som Clomid eller Nolvadex bör tas under och efter kursen för att eliminera biverkningar. Att ta HCG under kursen gör det också möjligt att behålla en betydande del av den upptagna massan.

Bieffekter

Du bör inte underskatta sannolikheten för Max-Drol biverkningar. Det kan öka leverenzymnivåerna och är mycket giftigt. Så det rekommenderas att ta hepatoskyddande läkemedel under och efter kursen för att minska toxiciteten och påskynda leveråterhämtningen. Även optimala doser kan orsaka akne, fet hud, aggression och överdriven hårväxt.

Observera: Om alla rekommendationer följs och inte överskrids, bör inga biverkningar inträffa under din cykel.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Max-Drol”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *