Winstrol Oral (Stanozolol) 50

kr1,208.60

Compare
Artikelnr: 701 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

WINSTROL ORAL (STANOZOLOL) 50

Winstrol är den orala formen av ämnet Stanozolol. En av många saker som kroppsbyggare och idrottare älskar med detta läkemedel är att det inte håller kvar vatten eftersom det inte aromatiserar. Det undertrycker inte heller testosteron så mycket som andra droger som Dianabol.

Winstrol kommer att ge sina användare en ökning av kvalitet muskelmassa. Under en solokurs kan du få upp till 5-7 kg muskler, men bara om detta är din första kurs. Winstrol ensamt är inte tillräckligt för att gå vidare, för att göra detta måste du lägga till injicerbara former av steroider. Winstrol fungerar bra med alla injicerbara steroider.

Vi har alltid endast original Winstrol-produkter i lager. Du kan kontrollera äktheten av varje produkt med den unika koden via en speciell sida som finns på Dragon Pharmas webbplats.

Enligt kroppsbyggare är Winstrol idealisk för torkkurser. Läkemedlet i sig har inte fettförbränningsegenskaper, men det behåller inte vatten och det räcker redan för torkning.

Winstrol i detalj

Varje erfaren idrottare vet att stora muskelvolymer inte räknas för någonting om man dessutom har en hög fettprocent i kroppen. En stram muskulatur är mer tilltalande, så som ett resultat är konceptet ”torkning” en integrerad del av bodybuilding och, naturligtvis, är detta helt tack vare användningen av farmakologi. Idrottare letar efter droger inte bara för en stor uppsättning muskler, utan också för torkning. Det är precis här den populära anabola steroiden Winstrol från det välkända företaget Dragon Pharma kommer in.

I den kemiska strukturen är detta ett dihydrotestosteronderivat. Trots detta är läkemedlets androgenaktivitet mycket låg, vilket gör att kvinnor ofta används av idrottare på nivå. Winstrol kan öka kroppsvikten något, men alla dess egenskaper är mer idealiska för viktminskning och torkning.

Winstrol effekter:

• Uttalad dränering av överflödig vätska (inte ett diuretikum, inte farligt);

• Ger musklerna en uttalad definition, speciellt i närvaro av cardio;

• Skapar effekten av ”hårda” muskler, vilket visar sig vid styrketräning;

• Ökar styrka och uthållighet;

• Kan förstärka effekterna av andra steroider;

• Har en antiöstrogen effekt;

• Förbättrar vaskuläritet och muskeldefinition med lämpligt djup och separation;

• Det omvandlas inte till kvinnliga hormoner, som ett resultat av vilket det inte orsakar gynekomasti och andra östrogena biverkningar.

 

Hur tar man Winstrol?

Vanligtvis vill de flesta idrottare köpa Winstrol för torkning. I det här fallet kan du använda en solo Winstrol-kurs. Ta från 50 till 100 mg per dag, dela upp dem i lika doser 2 gånger dagligen för maximal effekt. Varaktigheten av en sådan kurs beror på hastigheten för att uppnå det önskade resultatet. I de flesta fall är detta 6 till 8 veckor. Om du lägger till ett par konditionsträning och justerar din kost kommer du att märka resultatet på bara några veckor. Du kan fortsätta träna i kraftläge, eftersom Winstrol dramatiskt ökar kraftprestanda.

Winstrol kan också kombineras med andra steroider. De kombinerade läkemedlen bör baseras på androgener, såsom testosteron eller oxymetolon. Nybörjare kan kombinera Winstrol med Methandienone. Sådana kombinationer är perfekt balanserade när det gäller anabola och androgena index, som ett resultat av vilket risken för biverkningar reduceras till nästan noll. Dessutom får vi inte glömma den antiöstrogena effekten av Winstrol.

Testosteron och Winstrol är nästan idealiska blandningar. Vissa människor kombinerar det med Deca (Nandrolone Decanoate), men vi rekommenderar inte att du gör detta, eftersom i det här fallet inte fungerar den antiöstrogena aktiviteten hos Winstrol.

Vissa idrottare kombinerar Winstrol med en Trenbolone för den sista eyelinern till tävlingen. Det är värt att notera att många älskare har antagit sådan erfarenhet och om du är en erfaren steroidanvändare kan du säkert prova denna cykel. Men för nybörjare rekommenderar vi det inte.

Ganska ofta används Winstrol i slutet av en kombinationskur, särskilt med den initiala användningen av Turinabol eller Methandienone. Winstrol ersätter dem och dess milda effekt underlättar efterföljande PCT.

Biverkningar av Winstrol

Winstrol vid höga doser kan orsaka torrhet i ligamenten, vilket mot bakgrund av ren styrketräning (upp till 6 repetitioner) ökar skaderisken. Det är därför vi råder dig att hålla dig till rimliga doser och träna för 8 eller fler reps.

Den snabba dräneringen av vätska och fett leder ofta till tryckproblem, naturligtvis bara tillfälligt, men det kommer att ta lite tid att vänja sig vid. Det är annars en säker steroid och jämförs ofta med Turinabol på grund av dess mildhet.

PCT efter Winstrol

Behandling efter cykeln börjar 2-3 dagar efter användning av det sista pillret av Winstrol. En standard Winstrol PCT innehåller Clomid eller Tamoxifen och varar i 10-14 dagar. Vissa idrottare köper också Gonadotropin för slutet av kursen för en snabbare återhämtning.

Om du väljer att använda Proviron, använd det endast under kursen. Det är inte lämpligt för PCT efter en Winstrol-kurs på grund av androgen aktivitet.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Winstrol Oral (Stanozolol) 50”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *