Visar 1–24 av 158 resultat

Injicerbara anabola steroider är läkemedel som i sin verkan liknar verkan av de manliga könshormonerna; testosteron och dihydrotestosteron. Genom att påskynda proteinsyntesen stimulerar de muskeltillväxt (anabolism). De används av många svenska idrottare, både män och kvinnor. I allmänhet kan verkan av sådana medel delas in i två riktningar; anabol aktivitet och androgen aktivitet. I vår Sverige webbutik hittar du ett stort utbud av olika långverkande injicerbara anabola steroider till salu som kan beställas billigt utan mellanhänder. I slutet av kassan kommer du att kunna betala via Paypal eller kreditkort. De flesta svenska banker accepteras. Men om du vill betala via bitcoins eller någon annan kryptovaluta kan vi även erbjuda detta till våra brittiska besökare. 

Injicerbara steroider i Sverige

Sådana läkemedel inkluderar långverkande farmakologi, som används i form av injektioner som administreras intramuskulärt. Det är värt att notera att de uteslutande kan injiceras i muskeln, eftersom en injektion i en ven kan leda till allvarliga komplikationer, och intramuskulär injektion förhindrar passage av läkemedlet genom levern. Injektioner görs vanligtvis i skinkorna, deltan eller låren, eftersom det är på dessa ställen som det finns stora muskler med ett litet antal kärl.

Drostanolone Enanthate

Drostanolone Propionate

Equipose

Masteron

Nandrolone Decanoate

Nandrolone Phenylpropionate

Primobolan Depot

Sustanon 250

Testosterone Cypionate

Testosterone Enanthate

Testosterone Phenylpropionate

Testosterone Propionate

Testosterone Suspension

Testosterone Undecanoate

Trenbolone

Trenbolone Acetate

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate

Tri Tren

Winstrol Depot

Fördelar med injicerbara steroidcykler

Först och främst är de inte farliga för levern, för när lösningen injiceras i muskeln börjar den absorberas direkt i blodomloppet och går förbi mag-tarmkanalen. Dessa läkemedel fungerar mycket snabbare eftersom dosen injiceras direkt i blodomloppet. De kännetecknas av sina injektioner och verkningstiden. Deras kemi löser sig inte i vatten – den löses endast i olja, vilket hjälper till att skapa en slags (depå) i kroppen. Detta fördröjer effekten, vilket innebär att injektioner kan göras mindre ofta, eftersom frisättningen av läkemedlet från injektionsstället och kommer in i blodomloppet sker långsamt (inom dagar och veckor), vilket gör att du kan skapa en konstant aktivitetsnivå för önskat läkemedel.

Beställ injicerbara steroider

Innan du köper injicerbara steroider på steroider-anabola.com bör du veta att vi kan ge dig råd om användningen av dessa eller andra farmakologiska medel. Köp injicerbara steroider i Sverige lagligt i vår butik tillverkas av olika pålitliga tillverkare, i olika volymer och former. Efter att ha bestämt dig för ditt val lägger du bara produkten i varukorgen och väntar på bekräftelsen och leveransen är på väg till Sverige.

Steroidinjektioner till försäljning just nu

Just nu har vi flera produkter på rea på grund av den kommande semestersäsongen. Se till att förbereda dig innan shopping stängs igen på grund av nästa lockdown!

Testosterone Cypionate 250mg/ml (by Alpha Pharma)

Sustanon 250 mg/ml (by Maxtreme)

Equipose 250mg/ml (by Alpha Pharma)

Testosterone Enanthate 250mg/ml (by Alpha Pharma)

Deca-Durabolin 500 mg/ml (by Dragon Pharma)

Sustanon 350 mg/ml (by Dragon Pharma)