Fraktinformation

HUR FRAKTAR VI VÅRA PAKET?

Alla våra produkter kan skickas över hela världen och paketen förvaras mycket säkert och mycket diskret.

Namnet på vår organisation eller något som skulle antyda att läkemedelsinnehåll finns inne används aldrig på våra paket. Detta säkerställer säkra och diskreta försändelser till din dörr.

Storleken på paketet är aldrig överdimensionerad så att det minskar eventuella onödiga misstankar om paketets innehåll. Om beställningen är för stor för att få plats i ett paket delas den automatiskt upp i två eller flera paket och skickas som separata mindre paket med något försenade tider mellan varandra. Detta säkerställer att paketen inte kommer till tullkontrollen samtidigt, vilket annars skulle kunna leda till att båda paketen beslagtas om ett av dem upplevs som misstänkt och kontrolleras.  

På grund av det breda utbudet av produkter vi erbjuder, skickas dina paket från olika europeiska länder beroende på var det för närvarande tillgängliga lagret finns.

HUR LEVERAR VI BULK/STORA BESTÄLLNINGAR?

Som sagt, vanligtvis är beställningen uppdelad i det nödvändiga antalet separata mindre paket, beroende på storleken på din beställning. Vi säkerställer fortfarande att samma diskretionsnivå tas oavsett storleken på din beställning. Om du har en stor beställning kan du också förvänta dig att få paket att dyka upp vid din dörr med en eller två dagars mellanrum eftersom de skickas direkt från vilket land originaltillverkarens lager är beläget i Europa, och inte från en central depå.

VAD ÄR KOSTNADEN FÖR FRAKT?

Standard fraktavgift är £20. Om din beställning är över £450, då är fraktkostnaden gratis!

KAN JAG ÄNDRA MIN BESTÄLLNING EFTER DEN HAR LATS?

Om din beställning har skickats via vår webbshop men fortfarande är obetald kan du redigera din beställning genom att logga in på  ditt konto och sedan välja ”REDIGERA BESTÄLLNING” för det beställnings-ID du vill ändra. Tyvärr, när du redan har betalat för din beställning och vi har packat och skickat ditt paket, kommer vi inte att kunna göra några ändringar i beställningen.  

Lyckligtvis, om din beställning redan har betalats men vi inte har skickat den ännu, kan du fortfarande lägga till eller ta bort en vara från beställningen genom  att skapa en supportbiljett  och be vår kundtjänst att göra de önskade ändringarna. Kom ihåg att inkludera ditt beställnings-ID i ditt meddelande när du skickar in supportärendet.

Hur framgångsrika är dina leveranser?

Vi säkerställer att alla våra paket skickas med maximal diskretion och att alla produkter är förpackade med extrem omsorg för att både skydda de föremål som skadas under transporten, men också för att inte väcka någon oönskad uppmärksamhet som kan avslöja innehållet i paketen .

Vi har ett praktiskt taget felfritt resultat när det gäller att få våra paket till våra kunder framgångsrikt, med nästan alla av dem som tar emot sina paket utan några som helst problem på vägen. Detta beror främst på vår expertis i att diskret packa varorna, och alltid ge samma nivå av uppmärksamhet och omsorg till varje beställning för varje kund. 

 

X