Rexobol-50

kr1,245.30

Compare
Artikelnr: 559 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Stanozolol är en av de populära pillersteroiderna. Rexobol-50 är en produkt baserad på Stanozolol (vanligen kallad Winstrol) som produceras av läkemedelsföretaget Alpha Pharma. Vanligtvis används det för att ”torka” och för att göra dina muskler mer definierade.

Egenskaper och effekter

Winstrol har en ökad anabol aktivitet (320% av testosteron), men dess androgena aktivitet är 70% mindre än testosteron. Det låter idrottare bygga upp uthållighet. Cykeln tillåter dem att öka träningstiden och dess intensitet. En cykel av denna anabola tillåter användaren att öka sin kroppston och även sin aptit. Det används av idrottsmän under muskeltorkningscykler. Det huvudsakliga aktiva medlet aktiverar blodgenereringsfunktionen. Som ett resultat ökar koncentrationen av röda blodkroppar. Detta ökar uthålligheten under träning och snabb återhämtning.

Effekter av Winstrol:

  • Subkutan fettförbränning;
  • Bra muskelmassatillväxt om den kombineras med Testosterone Enanthate;
  • Möjliggör proteinsyntes;
  • Fast muskelvävnad;
  • En stark pumpeffekt;
  • Förbättrad muskeldefinition och stelhet;
  • Styrka förbättring.
  • Hur man tar

Stanozolol av Alpha Pharma i 50mg piller är lämplig för män över 21 år. Idrottaren ska inte ha lever- eller njursjukdomar. Den bästa dosen är 25 mg varje dag. Ett strikt vattenintagsschema bör följas när du tar detta läkemedel. Idrottsmän som redan har tagit anabola steroider kan använda ökade doser på 50 mg per dag. Cykeln varar 6-8 veckor. Det finns inget behov av att öka cykelns varaktighet eftersom detta ofta orsakar biverkningar.

Kombinationer

Detta läkemedel stärker effekten av andra steroider. Så det används ofta i kombinerade cykler. För att få muskelmassa bör en injicerbar steroid läggas till. Den bästa kombinationen för att förbättra uthållighet och styrka involverar Nandrolon Decanoate.

Bieffekter

Akne och finnar.

Ökat artärtryck.

Leversjukdomar.

Minskad ledrörlighet på grund av överdriven vattenavlägsning.

För att förhindra återställning är det nödvändigt att ta behandling efter cykeln efter Winstrol-cykeln. Clomid används vanligtvis för detta. För att minska negativa effekter kan växtbaserade leverskyddsmedel tas.

Respons

De idrottare som redan har köpt Stanozolol av Alpha Pharma och provat det, lämnar mest positiv feedback online. Läkemedlet tolereras väl och ger inga biverkningar om dosen följs. Idrottare noterar att denna PED låter dig få fantastiska resultat genom att öka muskelmassan, förbättra muskeldefinitionen och tonus.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rexobol-50”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *