Visar 1–24 av 28 resultat

Antiöstrogener är populära inom medicinen, för efter långa och svåra operationer behöver kroppen återhämtning, oftast går människor ner tiotals kilogram medan de är på sjukhus och för att återfå sin tidigare hälsa är det nödvändigt att ta antiöstrogener. Så, till exempel, om en person har bröstcancer, kan antiöstrogener hjälpa till att bota dem, även om detta sällan händer, men för att förhindra detta, skrivs denna typ av läkemedel ut till en person.

Antiöstrogener i bodybuilding

Antiöstrogener är läkemedel som används i bodybuilding för att undertrycka omvandlingen av testosteron till östrogener. Något mer sällan än vanligt kombineras denna grupp av ämnen i form av läkemedel eller sportnäringstillskott med intaget av AAS. Detta beror på särdragen hos metabolismen av exogent testosteron. Rikligt införd från utsidan har den inte tid att gå igenom hela cykeln av metaboliska omvandlingar och genomgår aromatisering, förvandlas till östrogen med aktiv hjälp av aromatasenzymet. Antiöstrogener undertrycker denna bypass-väg av testosteronmetabolism. Resultatet av deras verkan är en förändring av förhållandet mellan testosteron och östrogen till förmån för det förra och det finns en associerad ökning av proteinsyntesen och en ökning av muskelvolymerna.

Typer av antiöstrogener och deras fördelar

Selektiva östrogenreceptormodulatorer (t.ex. Tamoxifen eller Clomid) – Även känd som SERM, dessa är östrogenreceptorantagonister som finns i hypofysens främre lob. De blockerar effekten av östrogener på hypotalamus, stimulerar utsöndringen av gonadoliberin, vilket gör att produktionen av luteiniserande hormon i hypofysen och testosteron ökar i testiklarna.

Aromatashämmare (t.ex. Anastrozol eller Aromasin) – Dessa används för att förebygga gynekomasti, öka koncentrationen av testosteron i blodplasman, ge musklerna definition och venöshet (genom att utjämna effekten av kvinnliga könshormoner) och minimera effekten av östrogener på hypotalamus-hypofys-testikelaxeln.

Köp antiöstrogener

Om du skulle vilja köpa antiöstrogener på steroider-anabola.com, bör du först veta att vi kan ge dig råd om användningen av dessa eller andra farmakologiska medel i vår butik. Antiöstrogenerna som säljs online i vår butik produceras av olika pålitliga tillverkare, i olika volymer. Efter att ha bestämt dig för rätt val för dig lägger du bara produkten i varukorgen och väntar på bekräftelsen och leveransen är på väg till dig i Sverige.