Magnum Turinabol 10

kr537.10

Compare
Artikelnr: 12080 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Turinabol-10

Önskan att få rent torr muskelmassa utan överflödigt vatten med AAS är det som skiljer en erfaren idrottare från en nybörjare. Hjälp i denna svåra fråga kommer från Turnibol-10 (Turinabol) – en steroid baserad på en modifierad Methandienone men innehåller den huvudsakliga aktiva substansen 4-klorodehydrometyltestosteron. Den här produkten tillverkas av företaget Magnum Pharmaceuticals. Vår butik erbjuder en rik katalog av läkemedel från olika märken, men med samma effekt.

Egenskaper och effekter

Att ta läkemedlet i kombination med intensiv träning, rätt näring och sömnregim garanterar idrottaren följande effekter:

1. Högkvalitativ muskeltillväxt. Bara torr muskelmassa, inte ett gram vatten. På en kurs kan du gå upp till 4-6 kg. Dessutom kommer återställningsfenomenet att minimeras, speciellt om du använder sportnäring.

2. Öka uthålligheten, vilket kommer att vara fördelaktigt för aerob träning.

3. Styrka förbättring. Träningsresultaten kommer att skjuta i höjden.

4. Förbättra muskeldefinition. Utskjutande vener garanteras.

5. Minska mängden SHBG, vilket förbättrar anabolism och testosteronproduktion. Detta kommer att vara särskilt användbart när det kombineras i kurser med andra steroider.

6. Skydd av det kardiovaskulära systemet.

När det gäller de kemiska parametrarna för Turinabol inkluderar de 180% anabol och 50% androgen aktivitet i förhållande till testosteron, ingen aromatisering, hög toxicitet för levern, svag effekt på HH-axeln.

 

Hur du tar Turinabol

Instruktioner för användning är följande:

Ensamkurs med Turinabol – För nybörjare är dosen upp till 40-60 mg dagligen, för erfarna idrottare och proffs är den upp till 100-150 mg per dag, för idrottare som utför aerob aktivitet är den upp till 20-30 mg per dag. Kursens längd bör inte överstiga 6 veckor. Det rekommenderas att dela upp den dagliga dosen i flera portioner, vilket kommer att undvika hormonella ökningar och minska belastningen på levern.

Kombinerade kurser – För att förbättra resultaten är det bra att kombinera läkemedlet med Testosterone Enanthate och Boldenone. Detta kommer att minska biverkningar och maximera muskelökningen. Den optimala dosen är 250 mg testosteron per vecka och 50 mg Turinabol dagligen. Dessa kombinationssteroider kan också köpas i vår butik.

I slutet av kursen är det nödvändigt att utföra PCT med Tamoxifen eller någon annan östrogenreceptorblockerare. De kan ses i vår katalog. Men om kursen varar mindre än 6 veckor och analysen för hormoner i slutet av den visar sig vara normal, kan PCT försummas.

Fakta: Medan du tar läkemedlet krävs inte användning av antiöstrogener eller gonadotropin.

Biverkningar och nackdelar

När du tar Turinabol är negativa reaktioner i form av leversjukdom möjliga på grund av dess höga toxicitet. Detta är vid överdosering och försummelse av reglerna för antagning. I mycket sällsynta fall är det möjligt att undertrycka produktionen av ditt eget testosteron och erektil dysfunktion.

Åsikter

Magnums Turinabol-recensioner är överväldigande positiva. Den används av både nybörjare och amatörer som besöker gymmet för självutveckling, såväl som professionella kroppsbyggare, tyngdlyftare, styrkelyftare och andra idrottare. Alla noterar den höga effektiviteten i att rekrytera magra muskler, få eller inga biverkningar och minimal rollback-fenomen. Med tanke på uppsättningen av kvaliteter lönar sig priset på läkemedlet helt.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnum Turinabol 10”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *