Turinabol 10

kr695.80

Compare
Artikelnr: 561 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

TURINABOL

Egenskaperna hos den orala steroiden Turinabol, producerad av det indiska företaget Alpha Pharma, påminner en del om Dianabol. Faktum är att dessa läkemedel skiljer sig i absolut likhet i struktur, den enda skillnaden mellan dem är närvaron av ytterligare en kloratom i Turinabols sammansättning. De aktiva komponenterna i denna steroid är utmärkta för att öka inte bara styrka, utan är också effektiva för att påskynda muskeltillväxt.

Effekter

Med hjälp av en kurs med Turinabol kan en idrottare sakta men säkert förbättra definitionen av musklerna, samt öka uthålligheten och fysisk kondition. Samtidigt behöver idrottaren inte vara rädd för återställningsfenomenet, eftersom det i slutet av kursen är minimalt. Genom att jämföra effekten från Dianabol och Turinabol kan vi dra slutsatsen att den senare låter dig få ren muskelmassa utan att kvarhålla vätska.

Effekten av att ta detta läkemedel är särskilt viktig för idrottare, för vilka stor uppmärksamhet bör ägnas definitionen och inte viktökning. De aktiva komponenterna i läkemedlet, intagna i en lägsta dos, kan öka indikatorerna på uthållighet och aktivitet, samtidigt som idrottarens vikt bibehålls på samma nivå.

 

Hur du tar Turinabol

Experter rekommenderar att du tar läkemedlet i en dos på 20 mg till 40 mg varje dag. Samtidigt, för att uppnå större effektivitet och minimera biverkningar, rekommenderar erfarna idrottare att dela upp den dagliga dosen av intag i flera steg. I vissa situationer kan experter rekommendera att ta detta läkemedel i en dos på 100 mg till 150 mg per dag, men för en nybörjare kan en sådan mottagning orsaka allvarliga och ibland oåterkalleliga biverkningar.

Erfarna idrottare noterar att det är bäst att ta det efter en måltid. Även om många experter hävdar att den maximala effekten av detta läkemedel kan erhållas genom att ta det mellan måltiderna. Glöm inte att Turinabol är en av de kortverkande steroiderna. I detta avseende är det värt att ta detta läkemedel cirka 3-4 gånger om dagen, med ett intervall mellan doser på 6-8 timmar.

Kombinationer med andra droger

Tack vare sin universella sammansättning kan Turinabol perfekt kombineras med andra läkemedel inom sportfarmakologi. Men i det här fallet måste specialisten ta hänsyn till de individuella egenskaperna hos idrottarens kropp och hans mål.

I kurser utformade för torkning är det bäst att använda Turinabol i kombination med Stanozolol, främst för att öka definitionen och kvaliteten på musklerna. På solokurser tillåter Turinabol en idrottare att få upp cirka 5 kg muskelmassa.

Negativa reaktioner

Om rekommendationerna från en specialist angående dosering och cykellängd följs, kommer eventuella biverkningar att vara minimala. Turinabol undertrycker endast måttligt kroppens naturliga produktion av testosteron, och tabletternas toxiska effekt på levern är låg, om de inte överanvänds.

Recensioner

På grund av det faktum att denna steroid är ganska effektiv och har praktiskt taget inga biverkningar, kan den hittas i arsenalen av inte bara en erfaren utan också en nybörjare. Den enda nackdelen med detta läkemedel är dess ganska höga kostnad, vilket bara kan motiveras av dess höga effektivitet och obetydliga undertryckande av den naturliga syntesen av testosteron i jämförelse med andra steroider med liknande verkan.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Turinabol 10”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *