Visar alla 19 resultat

Sportfettförbrännare är läkemedel som hjälper idrottare att bli av med subkutant fett, vilket gör deras utseende mycket mer attraktivt. Detta är en speciell grupp av anabola steroider som påverkar nedbrytningen av fettceller. De är populära bland både män och kvinnor. Erfarna kroppsbyggare vet att deras intag måste kombineras med en speciell diet och intensiv fysisk aktivitet. Först då kommer effekten av sportfettförbrännare att maximeras, musklerna kommer att få vacker definition och torkningsprocessen blir mycket lättare.

Fettförbrännare inom sport

Varje idrottare vet att anabola steroider är artificiellt härlett testosteron och används för att få muskelmassa. Men det mer överraskande faktum är att vissa av dem är mycket effektiva i kampen mot subkutant fett. Varje grupp av steroider fungerar annorlunda. Vissa främjar viktminskning genom att verka på adrenerga receptorer och starta processen att bryta ner fetter (lipolys), andra aktiverar enzymer som påverkar ämnesomsättningen. Men de blockerar alla rörelsen av fettceller och provocerar användningen av fettvävnad som energikälla.

Fördelarna med viktminskning piller

Förutom huvudfunktionen att dela fett har sportfettförbrännare också ett antal funktioner som med säkerhet kan tillskrivas deras fördelar:

Anti-katabolisk effekt – skyddar muskler från förstörelse, förhindrar deras atrofi;

Blockera aptit – främjar användningen av fettvävnad som energikälla;

Uthållighetsökning hos en idrottare – typiskt för de flesta droger från denna grupp. På grund av detta kan idrottaren spendera mer energi utan att fylla på reserver;

Ge musklerna definition och fasthet – tack vare detta används de ofta på en torkbana inför en tävling.

Köp viktminskning piller

Om du skulle vilja köpa viktminskningspiller på steroider-anabola.com, bör du först veta att vi kan ge dig råd om användningen av dessa eller andra farmakologiska medel i vår butik. Fettförbrännarna som säljs online i vår butik tillverkas av olika pålitliga tillverkare, i olika volymer. Efter att ha bestämt dig för rätt val för dig, lägg helt enkelt produkten i varukorgen och vänta på bekräftelsen och leverans kommer att vara på väg till dig i Sverige.