Användarvillkor

1. Jag är minst 18 år (europeiska kunder) eller 21 år (amerikanska kunder).

2. Jag kommer endast att använda denna webbplats för personliga, kommersiella eller utbildningsändamål, och jag kommer att hålla all information (min leverans- och faktureringsadress och vår säkerhetspolicy) diskret och kommer inte att avslöja mina kontouppgifter för någon.

3. Jag är varken en brottsbekämpande medarbetare eller medlem i någon brottsbekämpande organisation.

4. Jag har ingen avsikt att skada någon genom att använda informationen på denna sida och kommer endast att använda den för kommersiella ändamål.

5. Jag kommer att samarbeta med webbplatsens administratörer artigt och på ett kulturellt lämpligt sätt.

6. Jag är medveten om att vissa av produkterna på sajten kan vara skadliga för min hälsa och orsaka oönskade biverkningar.

 

Frakt

 1. Vanlig flygpost används för att skicka produkterna över hela Europa.
 2. Paketet flygs till ditt land och transporteras sedan till din plats via landtransport.
 3. Efter att din betalning har verifierats kommer beställningen att skickas inom 1-5 dagar.
 4. Den genomsnittliga ankomsttiden är 7-20 dagar.
 5. Om paketet är mer än 15 dagar försenat, rekommenderas du att meddela vår kundtjänst. Mindre förseningar anses vara vanliga, eftersom e-postleverantören ibland kan vara opålitlig.
 6. Eftersom produkterna finns i olika lager i olika länder delar vi upp beställningar i så många paket som behövs. Du kommer därför att märka att dina paket kan komma fram med 24-48 timmars mellanrum.
 7. När leveransen har skickats kommer du att bli varnad via e-post och få ett beräknat ankomstdatum, vilket också kommer att visas i avsnittet ”Beställningshistorik” som du hittar genom att gå till sidan  ”Mitt konto”   på vår webbplats.
 8. De beräknade leveransdatumen tillhandahålls av e-postleverantören vi använde och de är inte alltid korrekta; det faktiska ankomstdatumet kan variera med 3-5 dagar från det angivna.
 9. Vi har ingen kontroll över leveranshastigheten eftersom leveransuppfyllelsen ligger utanför vår kontroll, därför är leveransförseningar möjliga.
 10. Faktureringsadress och leveransadress kan vara olika. Leveransadressen måste vara giltig och du måste vara tillgänglig för att ta emot dina paket på den adressen i minst 40 dagar efter att din betalning har gjorts.
 11. Om du vill dela upp en beställning och skicka den till flera adresser måste du skapa separata beställningar och ange nödvändiga adresser i relevanta adressinformationsfält. Du debiteras endast en enda frakthanteringsavgift i denna situation.

Lägger din beställning

1. Innan du gör en beställning, läs noggrant igenom beställningsanvisningarna.

2. När du lägger en beställning förblir den vilande tills du betalar för den, då börjar vi behandla den inom 24 timmar efter att vi mottagit betalningen.

3. Du kan avbryta och radera en beställning när som helst, men bara om den ännu inte har behandlats. I de fall beställningen redan har betalats eller behandlats av oss måste du begära en avbokning genom att skicka oss en supportbiljett.

4.     Because orders placed don’t reserve the items for you in our warehouse, if the time between placing the order and paying for it is more than one week, you may need to validate the availability of the desired products by submitting a support ticket through the contact form on our Contact Us page to verify that they are all still available.

5.     If the order is left unpaid in the system and you decide to pay for it later, even though the live price has changed, you will only have to pay the previous amount quoted in your order.

6.     If you want to order a lot of different products but the total amount isn’t enough to qualify for a bulk discount, you can just order them and then contact us to negotiate a lower price within the confines of our discount policy.

 

7.     We regret to notify you that technical issues may cause shipment delays. Nevertheless, this is not a cause for concern or disappointment. If an order is stuck for more than 7 days, please submit a support ticket and request reimbursement, as we offer credits in these situations.

8.     You can always check the status, content, and other details of your order in your order history, which is accessible via the website on the ’My Account’ page.

9. ’Orderspårningskoden’ och ’Postspårningsnumret’ (eller ’Postreferensnumret’) får inte blandas ihop eftersom de har olika funktioner.

10. Vi kommer inte att kunna skicka om de efterfrågade produkterna om du beställde varor som du beställde av misstag och inte har kunnat meddela oss i tid.

11. Varje gång du tar emot en försändelse kräver vi att du loggar in på vår webbplats, kommer åt din beställningshistorik och anger det mottagna antalet varor i fältet bredvid varje produkt du fått i paketet och klickar sedan på ”Acceptera”. Genom att göra detta varnar du oss om att paketet har kommit fram säkert och framgångsrikt.
Vår återsändningspolicy

1. Leveransförseningsdatum räknas från det förväntade leveransdatumet som visas i din beställningshistorik.

2. Om ett paket är mer än 30 dagar försenat anses det förlorat.

3. Eftersom posttjänsten kan vara inkonsekvent bör det första klagomålet angående postförseningar lämnas in senast den 15:e dagen efter beräknat ankomstdatum. Kortare förseningar är obetydliga.

4. Du måste rapportera paketet som saknat 30 dagar efter det planerade leveransdatumet och ge oss en lista över de saknade artiklarna i din beställning, ditt beställnings-ID och en ny adress för återsändning.

5. För att undvika ytterligare problem krävs en ny leveransadress. Om du inte ger oss en ny leveransadress kommer vi fortfarande att skicka om ditt paket till den ursprungliga adressen, men leverans kommer inte att garanteras. Som ett resultat, om ditt paket försvinner på väg till samma destination en andra gång, kommer vi inte att skicka om det.

6. Om en saknad produkt från din sena leverans är slut i lager vid den tidpunkt då den behöver skickas om, har du två alternativ: vänta tills det nya lagret kommer till vårt lager eller acceptera en ersättningsprodukt upp till det totala värdet av originalproduktens pris. I det här scenariot kommer vi att ersätta dina produkter med liknande eller bättre kvalitet alternativ av ett likvärdigt varumärke eller produktlinje.

7. Om ditt paket har beslagtagits och du har fått ett brev som meddelar dig om dess beslag ber vi dig att skicka in en supportbiljett samt skanna och skicka beslagsbrevet till vårt team. Efter att de har granskat brevet och återsändningen har godkänts måste du ge oss en alternativ adress för återsändning.

8. Eftersom avsändarens returadress på paketet som skickas till dig är påhittad, kommer vi inte att ta emot den om posten försöker returnera beställningen till den adressen. Det är därför viktigt att du skickar in ett supportärende som beskriver anledningen till att du returnerar beställningen eller pratar med en medlem av vår personal så att de kan hjälpa till att lösa problemet.

9. Paket som försvinner på grund av att en felaktig adress angetts kommer inte att skickas om. Så var försiktig när du fyller i adressfälten för din beställning.

10. Paketet kommer inte att skickas om om du inte längre kan ta emot paketet från den adress du gav oss (t.ex. om du flyttade till en ny adress) före det beräknade leveransdatumet. Om du ändrar din adress efter det beräknade leveransdatumet men före 30-dagars fristen, kan du behöva be någon att ta emot leveransen på din gamla adress, eller alternativt återbetalar vi dig 50 % av beställningsvärdet.

11. Om varor saknades i din beställning när den kom, eller om du fick fel produkter från det du beställde, kommer vi att kompensera dig med en gratis återfrakt av de saknade varorna på vår bekostnad.

12. Om någon av produkterna du beställde anländer skadad, eller om de är oanvändbara, ber vi dig att först skicka in en supportbiljett till vårt kundtjänstteam och inkludera ett fotografi av de skadade produkterna, etiketterna och förpackningen så att vi kan åtgärda situationen.

Kvalitet

1. Innan vi köper dina produkter säkerställer vi att de är original och följer branschstandarder. Vi, och den ursprungliga tillverkaren, garanterar deras kvalitet och äkthet.

2. Eventuella kvalitetsproblem ska rapporteras till vårt kundtjänstteam så snart som möjligt via ett supportformulär på vår  Kontakta oss-  sida, tillsammans med en detaljerad beskrivning av problemet och, om nödvändigt, bilder eller videor.

3. Om du är allergisk mot vissa komponenter i en produkt som du köpt av oss men redan har använt dem, vänligen rådfråga din läkare så snart som möjligt, eftersom dessa fall tyvärr ligger utanför vår expertis. Det är användarens ansvar att se till att de till fullo förstår vilket ämne de har beställt och vilka ämnen som ingår i produkten. Alla ingredienser är listade på produktförpackningens sida.

Internationell

 1. All personlig information som samlas in på webbplatsen steroider-anabola.com kommer att hanteras i enlighet med europeisk lagstiftning. Kundernas personliga information kommer inte att släppas även om utländska regeringar gör en officiell begäran.
 2. Det är din skyldighet att undersöka huruvida internetköp av dessa läkemedel är lagliga i ditt område eller inte.
X