Parabolin

kr720.20

Compare
Artikelnr: 593 Kategori: Etikett:

Beskrivning

PARABOLIN

Parabolin (Parabolan) är den starkaste klassen av anabola steroider . Det kännetecknas av ett stort antal positiva effekter, snabb verkan, minimala biverkningar och långvarig verkan. Den tillverkas av läkemedelsföretaget Alpha Pharma och innehåller den huvudsakliga aktiva substansen Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate. Det används i olika sporter: styrkelyft, bodybuilding, tyngdlyftning och friidrott. Det ger snabb tillväxt av högkvalitativ muskelmassa.

 

Egenskaper

Parabolan är bland de mest populära bassteroiderna. Det är dock mer effektivt och varar längre, jämfört med dess analoger. Detta beror på närvaron av hexahydrobensylkarbonatestern i kompositionen. Det ger aktiv muskeltillväxt av hög kvalitet och ökar koncentrationen av IGF-1 i kroppen. Produkten ökar avsevärt antalet erytrocyter i idrottarens blod, vilket leder till effektivare träning och en förbättring av uthållighetsprestanda. Allt detta har en positiv effekt på den snabba återhämtningen även efter intensivt träningspass .

”Tren Hex” har en långvarig effekt och injektioner kommer att behöva göras mer sällan. Detta innebär att en förpackning av läkemedlet räcker för en längre tid.

 

Effekterna av en kurs

 • Ökar produktionen av tillväxthormon och, följaktligen, bränner fett;
 • Hjälper till att växa kvalitet och torr muskelmassa;
 • Avsevärt ökar IGF i kroppen;
 • Ökar sexlusten;
 • Minskar kortisolnivåer;
 • Ökar avsevärt styrka prestanda;
 • Ökar uthålligheten.

 

Hur du tar Parabolan

Denna anabola används aktivt i olika sporter för att öka muskelmassa och uthållighet. Inom sport är den särskilt uppskattad för sin minskning av kortisol, som bryter ner proteiner och lagrar fett.

Trenbolone Hex måste tas som en kurs. Veckodosen är från 100 mg till 300 mg per vecka. Om du har bestämt dig för att köpa Parabolan för första gången, är det bättre att börja med 100mg per vecka, öka dosen gradvis. Ämnet som ingår i kompositionen kännetecknas av långvarig verkan. Därför finns det inget behov av täta injektioner.

 

Kombination

Förutom ensamanvändning är kombinationer med andra steroider också möjliga. I det här fallet definieras sammansättningen av förberedelserna av idrottarens mål. Således, att ta Parabolan tillsammans med Stanozolol leder till en ökning av styrka och muskeltillväxt. Utöver standarddoserna av Tren Hex bör du lägga till 30-50 mg Stanozolol dagligen. I samma kurs behöver du ibland ta Mesterolone (Proviron). Under processen med PCT är det viktigt att ta Tamoxifen.

För att snabbt bygga muskelmassa kan du kombinera den med Enanthate. I det här fallet räcker det att lägga till 250-500 mg Enanthate per vecka till standardkuren. Det kan också vara nödvändigt att ta Proviron. PCT kräver Tamoxifen.

 

Bieffekter

 • Akne och finnar;
 • Ökad oljighet i huden;
 • Förhöjt blodtryck;
 • Gynekomasti;
 • Krympning av testiklarna;
 • Minskad sexuell aktivitet.

Parabolan rekommenderas endast för män. Hos kvinnor orsakar det håravfall av manlig typ, förgrovning av rösten, akne och finnar.

 

Recensioner

Idrottares recensioner om drogen är positiva. Många noterar dess höga effektivitet och långvariga verkan. I det här fallet är det viktigt att följa ovanstående dosering. Då kan du undvika alla möjliga biverkningar.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Parabolin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *