Andriol Testocaps 60

kr648.60

Compare
Artikelnr: 638a Kategori: Etikett:

Beskrivning

ANDRIOL TESTOCAPS

Andriol Testocaps är en steroid tillverkad av Healing Pharma som innehåller den aktiva substansen Testosteron Undekanoat. De tas oralt, men istället för tabletter är de kapslar som innehåller den aktiva substansen i en vätska. Orala steroider i denna form är praktiskt taget ofarliga för levern, varför de används av kroppsbyggare.

 

Effekter av drogen

Testosteronundekanoat används aktivt i bodybuilding och styrkelyft för att bygga muskelmassa och i allmänhet för maskulinisering, vilket tar sig uttryck i förvärvet av en mer atletisk och maskulin figur. Denna anabola kan minska massan av fettvävnad och samtidigt öka mager kroppsmassa. Det stimulerar också tillväxten av benvävnad, vilket är särskilt viktigt under mycket fysisk aktivitet inom bodybuilding.

De viktigaste effekterna av testosteronundekanoat är:

  • Ökad kväveretention
  • Förbättrad proteinsyntes
  • Ökad IGF-1-produktion
  • Ökat antal röda blodkroppar
  • Sänkta glukokortikoidnivåer

 

Hur man administrerar

Healing Pharma producerar Andriol Testocaps med en koncentration av 40mg testosteronundekanoat per kapsel. För prestationsförbättring rekommenderas testosteronundekanoat att tas med 280 mg per dag åtminstone för någon märkbar effekt, vilket motsvarar minst 7 kapslar dagligen. Den genomsnittliga dagliga dosen är 400-560 mg (10-14 kapslar) för att få betydande effekter av användningen av denna steroid. Dosen bör delas upp i 3 separata intag under dagen. Användningstiden är vanligtvis från 8-12 veckor.

 

Bieffekter

Testosteron aromatiseras lätt i kroppen till östradiol. Ökade östrogennivåer kan orsaka biverkningar som vätskeretention, ökat kroppsfett och gynekomasti. Testosteron anses vara en milt östrogen steroid. Antiöstrogener som klomifen eller tamoxifen kan behövas för att förhindra dessa biverkningar.

Ökade testosteronnivåer kan också orsaka androgena biverkningar som fet hud, akne, kropps- och ansiktshårväxt. Parallell administrering av 5-alfa-reduktashämmare som finasterid eller dutasterid kan minska androgena biverkningar.

Kom ihåg att med användning av exogent testosteron kommer den naturliga produktionen av detta hormon att stängas av så PCT är nödvändigt.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Andriol Testocaps 60”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *