Turanabol

kr1,208.60

Compare
Artikelnr: 719 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

TURANABOL

Turanabol anses med rätta vara ett av de mest effektiva och högkvalitativa läkemedlen som produceras av företaget Dragon Pharma. Den aktiva ingrediensen i läkemedlet, 4-Chlordehydromethyltestosterone, även känd som Turinabol, förbättrar den fysiska konditionen och stimulerar metaboliska processer i kroppen. En idrottare, som följer en viss diet och följer rekommendationerna från en specialist, kan snabbt få upp till 3 kg rena muskler. Vanligtvis fattas beslutet att köpa Turinabol inte bara av erfarna idrottare, utan också av nybörjare.

 

Effekter

Pris till kvalitet är det bästa förhållandet för detta läkemedel, som tillhör premiumklassen när det gäller effektivitet. En idrottare, med strikt efterlevnad av kursen, dieter och doser, kan uppnå följande resultat från en Turinabol-kurs:

  • Ökar aptiten;
  • Stimulerar ökningen av kvalitetsmuskelmassa;
  • Ökar fysisk prestation;
  • Ökar uthålligheten;
  • Uppmuntrar till högintensiva träningspass.

 

Hur man använder

Som alla andra steroider bör Turinabol av Dragon Pharma tas i strikt enlighet med rekommendationerna från en specialist. Det är inte för inte att idrottare varje dag föredrar detta läkemedel mer och mer. Att döma av många recensioner låter läkemedlet dig uppnå en ökning av högkvalitativ muskelmassa och en märkbar ökning av fysisk kondition. I slutet av antagningsförloppet är det absolut nödvändigt att genomgå PCT, för detta är det bättre att ta Clomid.

I genomsnitt kan dosen variera från 30 mg till 40 mg. I enstaka fall får vissa ta läkemedlet i en dos på 60 mg. Erfarna idrottare kan använda Turinabol för att förstärka effekten i kombination med andra steroider.

 

Bieffekter

Genom att följa en specialists rekommendationer angående dosering kan möjliga biverkningar minimeras. Turinabol undertrycker endast måttligt kroppens naturliga produktion av testosteron, och tabletternas toxiska effekt på levern är låg, om de inte överanvänds.

 

Recensioner

Till skillnad från testosteron, Om vi ​​jämför läkemedlet med Methandienone, sedan köp turinabol har en lägre anabol aktivitet, och är mer balanserad, som sällan konsumeras solo, Turinabol fungerar bra utan ytterligare AAS. Även nybörjare använder det eftersom det sällan visar biverkningar och inte skadar kroppen vid rimliga doser. Det enda är att läkemedlet dök upp relativt nyligen på världsmarknadens vidd, och det är mycket sällsynt i onlinebutiker för sportfarmakologi. Men vår onlinebutik erbjuder sina kunder möjligheten att köpa original Turinabol från Dragon Pharma till ett rimligt pris.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Turanabol”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *