Clen-Max

kr476.00

Compare
Artikelnr: 519 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Clenbuterol 40mcg 100 piller

Clenbuterol, även känd som ”Clen” är ett läkemedel som inte kan ignoreras. Dess första fördelaktiga egenskap är dess anti-kataboliska effekt, dvs den förhindrar att muskelvävnader förstörs, genom att den används som bränslekälla av kroppen under intensiva träningspass. I detta avseende bör Clenbuterol användas efter steroidcykler för att bibehålla en större mängd ökad muskelmassa och styrka, men Clen används också under steroidcykeln för att hjälpa och gå ner de extra kilona i vikt. Detta andra plus kommer från dess förmåga att främja fettförbränning, genom att höja kroppens temperatur något så att den kan börja bränna fett från det ögonblick du går in i gymmet.

Den tredje är förmågan att köpa clenbuterol för att expandera bronkerna i lungorna, vilket orsakar en effekt som kan göra det lättare att andas för idrottaren. Under träning märks detta mycket och uthålligheten ökar på grund av högre blodsyremättnadsnivåer. Genom att vidga bronkerna kan idrottare arbeta mycket hårdare mycket längre och deras uthållighet ökar kraftigt. Clenbuterol är ett mycket populärt läkemedel inom träning före tävling när det är nödvändigt att bränna överflödigt kroppsfett och vatten från kroppen.

Clenbuterol är i princip ingen dålig fettförbrännare. Och om du kombinerar det med sköldkörtelhormonet (T3 – cytomed), tillväxthormoner och en kurs av steroider för att skära, då kommer effekten av fettförbränning att visa sig vara mer än fantastisk. Dessutom ökar Clenbuterol effekten av andra steroider genom att påskynda proteinmetabolismen. Clenbuterol är inte ett steroidläkemedel, så det finns få eller inga vanliga biverkningar. Inte bara män, utan även kvinnor kan köpa Clenbuterol och börja använda det inom sina träningsscheman. Dess pris är ganska lågt och det är inte förbjudet i Sverige för sportbruk. Du kan köpa denna fantastiska substans i vår online steroidbutik och börja känna dess fantastiska effekter.

Clenbuterol Cycle (dosering och administrering)

Varaktigheten av kursen för Clenbuterol är 2 veckor, sedan utvecklas tolerans mot läkemedlet (receptortolerans) och läkemedlets effektivitet minskar. Efter denna tvåveckorscykel måste du ta två veckors paus innan du kan upprepa kursen igen. Tvåveckorskursen ser ut så här, varje dos tas en gång dagligen, helst 1 timme innan din träning äger rum:

• Dag 1: 20mcg

• Dag 2: 40mcg

• Dag 3: 60mcg

• Dag 4: 80mcg

• Dag 5: 100mcg

• Dag 6-12: 120mcg

• Dag 13: 80mcg

• Dag 14: 40mcg

Efter att du har genomfört denna tvåveckorskurs genomförs sedan ditt tvåveckorsuppehåll. Efter denna viloperiod kan du upprepa samma kurs och detta kan göras på och av under 12 veckor. Efter denna tremånadersperiod rekommenderas det att ta lite ledigt från att använda Clenbuterol, men lyckligtvis då kommer du att ha en fantastisk figur.

Den optimala tiden för att ta clenbuterol till salu vissa idrottare är på morgonen (för att inte provocera fram sömnlöshet och sömnbrist, är läkemedlets effektivitet också högre på morgonen). Detta är en bra metod om dina träningstimmar är på morgonen, men om du inte tränar förrän på kvällen, tycker de flesta idrottare att det är mer effektivt att ta Clenbuterol innan de går till gymmet. När dosen ökar kan du börja ta detta ämne i 2 doser, en gång på morgonen och en gång på eftermiddagen (helst före din träningstid). Utbudet av doser är ganska brett. Vissa idrottare tar upp till 240-280mcg per dag, vilket motsvarar 6-7 tabletter av läkemedlet, men detta är för de mer erfarna och avancerade idrottarna som känner till sin kropp och sina toleransnivåer mot detta läkemedel. Solokursen för Clenbuterol har en plats att vara på, men förvänta dig inte över fantastiska resultat. Cyklerna av Clenbuterol antas huvudsakligen inom stora cykler som innehåller andra anabola ämnen och Clen för de flesta avancerade användare, används som en kraftfull ”pre-workout” drog för att hjälpa och strimla allt fett och vatten från kroppen, liksom som att öka uthålligheten för idrottaren.

Rekommenderade doser av Clenbuterol när det används solo för skärning och viktminskning:

• För män: 120-140mcg per dag.

• För kvinna: 80-100mcg per dag.

Möjliga Clenbuterol biverkningar

När man pratar om biverkningarna av Clenbuterol är dessa huvudsakligen ovanliga, men som alla andra substanser kan biverkningar uppstå när de missbrukas. Här är några av de biverkningar som har rapporterats från dess användare.

• Skakningar;

• Svettas;

• Sömnlöshet;

• Ångest;

• Hjärtklappning;

• Förhöjt blodtryck.

Dessa biverkningar är mestadels övergående och försvinner efter att du har slutat använda läkemedlet. De flesta biverkningar från användaren av detta läkemedel kommer från överdrivna doser eller användning av detta ämne under längre varaktigheter än vad som rekommenderas. Efter att du köpt Clenbuterol och följt dessa instruktioner korrekt bör ingen av dessa biverkningar inträffa (du har naturligtvis inga intoleranser mot detta ämne).

Vår Sverigebaserade butik erbjuder Clenbuterol av farmaceutisk kvalitet till försäljning i Sverige i olika doser: 20mcg, 40mcg och 60mcg per piller.

Våra brittiska kunder kan välja Clen piller tillverkad av kända läkemedelsmärken som Maxtreme, Alpha Pharma och andra.

Alla produkter är fabriksförseglade och klarar strikt kontroll. Vi vill inte riskera våra Sverige-kunders hälsa genom att erbjuda dem underjordiska produkter (egentligen hemgjorda flikar). Istället är alla våra leverantörer lagliga och kända läkemedelsmärken som hålls under kvalitetskontroll av officiella myndigheter.

Våra amerikanska besökare kan köpa Clenbuterol i USA:s steroidbutik.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Clen-Max”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *