Tren-A 100

kr610.30

Compare
Artikelnr: 14022 Kategori: Etikett:

Beskrivning

TRAIN-A 100

Ibland, för att ge din kropp en kraftfull impuls, räcker det helt enkelt inte med enbart träning. Det är här som speciella farmakologiska medel kommer till undsättning. En av dem är Tren-A 100, som gör det möjligt för användaren att avsevärt förbättra fysiska indikatorer och ge kroppen en speciell estetisk dragningskraft och kraft. Men bara med rätt sätt att använda.

 

Egenskaper och effekter

Grunden för skapandet av Tren-A 100 var användningen av den välkända aktiva substansen Trenbolone i form av Acetat. För sin kraftfulla effekt och förmågan att aktivt påverka ökningen av muskelmassa är den särskilt uppskattad bland professionella idrottare.

Men innan du köper trenbolonacetat här på vår hemsida , bör du noggrant läsa listan över de viktigaste effekterna av läkemedlet:

  • Förmågan att aktivera en betydande ökning av muskelmassa på kort tid;
  • Stimulera en ökning av uthållighets- och styrkeparametrar;
  • Den karakteristiska egenskapen att ge musklerna täthet och hårdhet utan vätskeökning;
  • Förmågan att bränna subkutant fett med en lämplig diet;
  • En betydande ökning av humör och libido.

En annan positiv egenskap hos trenbolonacetat som kan övervägas är förmågan att snabbt rensa bort det från kroppen. Ett par dagar efter att man tagit det är det nästan omöjligt att upptäcka det i blodet, så risken att använda det inför tävlingar är nästan minimalt.

Det är också nödvändigt att indikera läkemedlets förmåga att ”torka” ligament och muskler, vilket resulterar i att de blir icke-elastiska. Detta ökar sannolikheten för skada, så belastningen bör ökas gradvis, efter uppvärmning och utveckling av lederna.

 

Hur man tar

Under flera år av olika studier och tack vare ett stort antal olika recensioner utvecklades de grundläggande reglerna för att ta trenbolonacetat. De gör det möjligt för användaren att öka dess effektivitet och leda dem att få maximalt resultat.

  1. Korrekt beräkning av den optimala dosen . För beräkning används vanligtvis följande formel: för proffs – från 3 till 4 mg per 1 kg kroppsvikt, för nybörjare – från 37 till 75 mg dagligen. Samtidigt bör den maximala dosen av trenbolone inte överstiga 100 mg.
  2. Rätt val av kursens totala längd . Det är bevisat att det är möjligt att uppnå alla dessa egenskaper på kort tid, från 5 till 6 veckor. Dess vidare användning är ineffektiv. Injektioner bör göras dagligen eller som en sista utväg, varannan dag.
  3. Kombinerad kurs . När trenbolonacetat från Magnum Pharmaceuticals kombineras med andra analoger bör den indikerade dosen minskas med 20-30%. För att förbättra tätheten av musklerna kommer Stanozolol att vara det optimala valet, och testosteron kommer att användas för att öka muskelmassan.

En annan viktig punkt är användningen av PCT efter användning av läkemedlet och dess fullständiga avlägsnande från kroppen.

 

Möjliga biverkningar

Trenbolonacetat är ett kraftfullt ämne och en felaktig cykel med denna steroid kan orsaka biverkningar. Biverkningarna kan vara skallighet, fet hud, finnar och akne, minskad sexuell lust och aggressivitet.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tren-A 100”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *