Anavar 10

kr686.30

Compare
Artikelnr: 767 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

ANAVAR 10

Det populära läkemedelsföretaget Dragon Pharma erbjuder världen sin steroid, Anavar. Dess huvudsakliga aktiva ingrediens är Oxandrolone och utvecklades ursprungligen för användning inom medicin. Det användes i regenerativ terapi för behandling av brännskador och skador. Tack vare dess låga toxicitet och säkerhet hittade den senare sin användning inom sport. Dess positiva effekt och ofarlighet för kroppen gjorde Oxandrolone mycket populärt bland olika typer av idrottare.

Fördelar och unika egenskaper

Tack vare den aktiva ingrediensen är köp anavar erkänt som en av de säkraste steroiderna. Läkemedlet orsakar inte gestagen och östrogen aktivitet. Det har en nästan omedelbar effekt. För att få ut det mesta av det bör idrottaren redan ha muskler och ett minimalt fettlager.

Här är de viktigaste egenskaperna hos läkemedlet:

• Bildar en vacker muskulös definition;

• Hjälper till att bli av med oönskat fett;

• Ökar styrka och uthållighet;

• Stimulerar produktionen av tillväxthormon;

• Dämpar aromatisering.

Läkemedlet är inte hepatotoxiskt mot levern och idrottare med matsmältningsbesvär kan också använda det.

 

Användande

Det rekommenderas att börja ta läkemedlet i små doser. Börja kursen med en minsta dos på 10-20 mg och öka den gradvis till 40 mg per dag. Den högsta tillåtna dagliga mängden är 80 mg, men den måste delas upp i tre delar. Kursens längd är 5-6 veckor. Efter avslutad behandling krävs efterbehandling. Det är inte nödvändigt men önskvärt att minimera den negativa effekten.

Kvinnor kan använda steroiden. Dock kommer dosen att vara mycket mindre. Det rekommenderas att inte ta mer än 10 mg per dag.

Bieffekter

Anavar är en säker anabol drog. Däremot kan biverkningar uppstå om doseringen och administreringstiden inte är korrekt. Dessa inkluderar:

• Yrsel;

• Illamående;

• Minskad libidonivåer.

Innan en steroidkurs måste du konsultera en idrottsläkare för att utesluta läkemedlets skadliga effekter på grund av ditt allmäntillstånd eller överkänslighet mot komponenterna. Du bör också övervaka ditt tillstånd noga under kursen.

Kombinationer med andra preparat

På grund av låg toxicitet kan Anavar användas i kombination med olika steroider. En bra effekt på muskeluppbyggnad kan uppnås i kombination med Winstrol eller Trenbolone. För att öka styrka och uthållighet används testosteron i kursen som bassteroid för att minska eventuella naturliga hormonavstängningar.

Respons

Anavar bidrar till att bränna fettlagret och hjälper till att skapa vacker definition samtidigt som det är säkert för kroppen. Av den anledningen kan steroiden användas av kvinnor. Det kan också kombineras med andra AAS-läkemedel.

I vår webbutik kan du köpa steroider och andra läkemedel i Sverige. Men om du är från USA erbjuder vi dig att köpa Anavar online från vår pålitliga USA-leverantör. Vid behov kommer våra konsulter att rekommendera rätt produkt och instruera dig om doser och varaktighet för läkemedelsintaget. De kan till och med ge dig råd om den bästa dieten och träningsprogrammet att välja.

Mer information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Anavar 10”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *