Magnum Stanol 10 10mg (100 piller)

kr463.80

Compare
Artikelnr: 12072 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Magnum Pharmaceuticals oral produkt som innehåller den aktiva substansen, Stanozolol, har en relativt snabb effekt och används av idrottare för attraktiva definierade muskler. Oral Stanozolol (Winstrol) låter användaren öka styrkan, gå ner i vikt innan tävlingen och behålla muskler av god kvalitet.

Egenskaper och effekter

Jämfört med testosteron är läkemedlet 3 gånger så aktivt som ett anabolt och 3 gånger mindre aktivt när det gäller androgen aktivitet. Den huvudsakliga avsedda användningen av det Stanozolol-baserade läkemedlet är att:

  • Öka rena och definierade muskler;
  • Separera musklerna;
  • Förbättra uthållighet;
  • Bränna fett.

Om rekommendationerna följs tillåter denna anabola användaren att få imponerande resultat som att öka vakenhet, styrka, uthållighet och muskeldefinition.

Hur man tar

Fördelen med oral Winstrol jämfört med den injicerbara formen är att den dagliga dosen på 50 mg kan delas och tas lika två gånger om dagen – på morgonen och på kvällen. Kvinnor bör ta 10 mg om dagen på grund av en hög risk för virilisering. Cykeln varar 6-8 veckor. Behandling efter cykel bör inkludera Tamoxifen (20 mg per dag i 2-3 veckor) och ett leverskyddsmedel (ta enligt instruktionerna).

Kombinationer

En individuell cykel kan användas för att förbereda sig för ett semi-maraton, men för att uppnå synliga resultat bör kroppsbyggare lägga till en massökande steroid som en standarddos av testosteron. De som redan har tagit några sportdroger kan prova Winstrol i kombination med det mer kraftfulla testosteronpropionatet. PED kommer att göra den mer effektiv, ge en otrolig ström av energi och förhindra en stor ”backback” efter cykeln.

Bieffekter

Överdosering är den främsta orsaken till biverkningar av Winstrol-cykler. Steroiden kan leda till följande biverkningar förutom GIT och leversjukdomar:

  • Ökad östrogennivå;
  • Ökad kolesterolnivå;
  • Håravfall;
  • Acne.

Respons

Det enda problemet som idrottare möter är att Stanozolol kan vara ganska dyrt. Vår butik hanterar detta problem genom att sälja originalprodukten från Magnum Pharmaceuticals till det mest överkomliga priset. Det högkvalitativa läkemedlet bevisar till fullo de egenskaper som deklarerats av denna tillverkare.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnum Stanol 10 10mg (100 piller)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *