Halotestin

kr2,429.50

Slut i lager

Compare
Artikelnr: 756 Kategori:

Beskrivning

HALOTESTIN

Halotestin anses vara en universell steroid som används i en mängd olika sporter. Huvudkomponenten i läkemedlet är Fluoxymesterone, som är ett derivat av hormonet testosteron. Detta förklarar närvaron av en stark androgen effekt, vilket ökar inte bara uthålligheten och styrkan, utan också en känsla av aggression. Det är viktigt att den anabola effekten av Fluoxymesterone är obetydlig. Användningen av detta läkemedel anses vara universell, eftersom det är lämpligt för en mängd olika sportaktiviteter.

Till exempel, i styrkelyft, hjälper dessa pillar till att öka uthållighets- och styrkeindikatorer utan att öka muskelvolymen avsevärt. Kroppsbyggare använder detta läkemedel under förberedelser för tävlingar, för att torka musklerna och effektivt rita deras definition och vaskuläritet. Du kan också köpa Halotestin för en omfattande övningskurs som syftar till att öka definitionen av muskler eller nivån på uthållighet inför kommande tävlingar. Det är värt att notera att priset på läkemedlet kommer att vara överkomligt för de flesta konsumenter. För kunder i vår butik finns det en bekväm leverans till USA av detta ursprungliga och mångsidiga läkemedel.

 

Användbara egenskaper hos Fluoxymesterone

Halotestin kännetecknas av många positiva egenskaper:

* När du tar det är musklerna aktivt mättade med syre och användbara ämnen, på grund av det faktum att läkemedlet stimulerar utvecklingen av blodtillförseln;

* Musklerna ökar tätheten och hårdheten förbättras och det venösa nätverket blir mer märkbart;

* Processen att skapa fler röda blodkroppar och hemoglobinsyntes påskyndas och som ett resultat av detta tillförs mer syre till musklerna;

* Vatten stannar inte i musklerna på grund av dess kortare halveringstid och ökad belastning under träning överförs lättare av idrottarens kropp;

* Ökar uthålligheten och aggressionen, vilket bildar viljan och önskan att vinna;

* Den fettförbrännande effekten av läkemedlet är mycket uttalad.

Eftersom de är en oral substans, är det många idrottare som föredrar denna steroid eftersom de kan ta den med sig var som helst, konsumera den med lätthet och dra nytta av de fantastiska egenskaper och resultat som Halotestin kan ge. En annan bonus är att på grund av att denna steroid är den ”orala” versionen av testosteron, är detta ett av de många få ämnen som kan användas utan att några andra steroider behöver läggas till cykeln för de förebyggande åtgärderna. Detta är det mest planerade och enkla sättet att cykla med orala steroider och kan gynna alla användare, från nybörjare till de mest avancerade användarna. Du kan köpa originalsubstansen Halotestin här i vår onlinebutik och börja känna dess fantastiska effekter!

 

Bieffekter

Detta läkemedel om det tas på rätt sätt kan ge användaren en känsla av lättnad, eftersom inga biverkningar vanligtvis ses. Men med det sagt kan negativa effekter ändå uppstå, främst när det gäller drogmissbruket. Dessa negativa biverkningar kan påverka: levern, magen och bildandet av manliga hormoner. Som ett resultat kan ökad aktivitet av talgkörtlarna, näsblod och huvudvärk uppstå.

Hur tar man Halotestin?

Det är nödvändigt att inte ta mer än 20 mg Halotestin per dag, det bästa alternativet är att dela upp den normala dosen i två doser och ta dessa, en gång på morgonen och en gång på kvällen. Kursens längd bör inte överstiga 6-8 veckor på grund av toxicitetseffekterna på levern. Användningen av detta läkemedel beror inte på matintaget med dess konsumtion. Som sagt, om du inte överskrider den fastställda normala dosen eller den rekommenderade varaktigheten av cykeln, kan du undvika uppkomsten av negativa biverkningar.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Halotestin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *