Magnum D Bol 10

kr476.00

Compare
Artikelnr: 12065 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

MAGNUM D BOL 10

D Bol 10, även känd som Dianabol, anses vara ett mycket populärt och effektivt farmakologiskt medel bland idrottare. Många idrottare använder läkemedlet för att öka muskelmassa och volym, öka styrkan, förbättra aptiten, stärka ben och ligament.

D Bol 10 tabletter är en potent anabol. Det finns en stor efterfrågan på D Bol 10, som tusentals människor vill köpa, på grund av att dess användning kvalitativt fördubblar naturlig testosteroneffektivitet. Enligt recensioner har Dianabol en stark effekt på muskeltillväxt och känslomässig aktivitet i cirka 5-6 timmar från ögonblicket för intag.

Fördelar med Magnum D Bol 10

Magnum Pharmaceuticals D Bol 10 har många fördelar, varav de viktigaste är:

• Accelerationen av proteinsyntesen;

• Ökad stimulering av muskeltillväxt;

• Ökad styrka och kraft;

• Kraftfull anti-katabolisk effekt;

• Förbättrad aptit;

• Förbättra kvaliteten på benstrukturen;

• Förbättrad kväveomsättning i kroppen.

Möjliga biverkningar av Dianabol:

• Gynekomasti;

• Ökad vätskeretention;

• Akne i ansiktet och på ryggen;

• Ökade kardiovaskulära problem, vid högre doser;

• En lätt ökning av blodtrycksnivåerna;

För att undvika uppkomsten av biverkningar inom cykeln, rekommenderas att köra testosteron vid sidan av för att förhindra några större avstängningar av de egna naturliga hormonerna och använda antiöstrogener som Arimidex under din cykel om höga doser används. I slutet av cykeln är det lämpligt att använda återhämtningsläkemedel som Clomiphene och Tamoxifen. Denna återhämtningsfas eller ”PCT” varar i 2-4 veckor.

Kombination med andra steroider

Som praktiken av tusentals idrottare visar, med ensamanvändning av D Bol 10, kan viktökningen per bana vara från 4 till 12 kilo. Om D Bol 10 används tillsammans med andra steroider som finns i vår butik (testosteronestrar, Turinabol, Boldenone, etc.), kommer du definitivt att kunna uppnå högsta möjliga resultat och även skräddarsy din cykel för att bli beroende av dina önskade mål.

När det gäller att kombinera med andra läkemedel är D Bol 10 nästan ett universalmedel. Om du undrar vilket läkemedel dessa tabletter bäst kombineras med, kan det noteras att det finns många alternativ. Om ditt mål är att först och främst öka volymen av musklerna, så tas dessa tabletter bäst tillsammans med Testosterone Enanthate och Nandrolon Decanoate.

 

Ett exempel på en ren massvinnande kombinerad bana med D Bol 10

Dianabol, Nandrolon Decanoate och Winstrol:

• 1:a – 6:e veckan – Testosteron Enanthate vid 500mg per vecka, Nandrolon Decanoate med en dos på 400mg per vecka och Dianabol vid 40mg per dag;

• 7:e – 8:e veckan – Nandrolon Decanoate vid 400 mg per vecka;

• 9:e – 10:e veckan – Testosteronpropionat vid 100 mg varannan dag och Stanozolol (Winstrol) vid 50 mg per dag;

• 11:e – 13:e veckan – Proviron vid 25-50 mg per dag.

Observera: Det här exemplet är en cykel för kraftig massaökning och bör endast användas av de idrottare som har erfarenhet av ASS och även, på grund av att det finns två orala substanser som används inom cykeln, en för massökning och den senare för torkning ut vattnet ur musklerna måste levervård tas tillsammans med andra förebyggande läkemedel i det fall negativa effekter uppstår.

Om du vill få styrka, kan ta detta läkemedel kombineras med endast Testosteron Enanthate. Till exempel kan du applicera Testosteron Enanthate i 250-500 mg per vecka under en 8-10 veckors cykel och ta Dianabol i 50 mg per dag under de första 6 veckorna av kursen, varefter Testosteron Enanthate kan ersättas med Testosteron Propionate kl. 50-100mg varannan dag. Om du i det här fallet byter testosteron till en kortare ester kan du styra din dos mycket mer effektivt, redo för att avsluta kursen och starta din Post Cycle Therapy (återhämtningscykeln).

Den rekommenderade dagliga dosen av Dianabol för nybörjare idrottare bör inte överstiga 30-50 mg dagligen under en varaktighet av 4-6 veckor och även testosteronbasen (oavsett om Enanthate eller Propionate) bör inte överstiga 8-10 veckors varaktighet vid 250-500 mg per vecka .

 

Det är enkelt att köpa D Bol 10!

I vår onlinebutik finns det inga svårigheter med köpet av denna produkt, dess kostnad och kvalitet kommer att överraska dig positivt. Vi lagerför, säljer eller tillhandahåller våra kunder falska eller förfalskade produkter, eftersom vi endast lagerhåller och tar emot högkvalitativa och original D Bol 10 från de främsta läkemedelsföretagen som också levererar substanser inom den medicinska sektorn. Vi köper alla våra produkter i bulk direkt från de största tillverkarna, så du har inget att oroa dig för när du köper från vår webbutik. Du kan också köpa D Bol 10 tabletter tillsammans med andra produkter från vår butik och spara pengar med våra fantastiska rabatter som kan erbjudas på de större köpen.

Du kan vara helt säker när du tar emot din produkt, eftersom våra tillverkare präglar unika koder på produkterna för att säkerställa att du kan kontrollera deras giltighet och utgångsdatum direkt på deras huvudtillverkares webbplats. Vi respekterar alltid våra kunders val. Leverans sker så snabbt som möjligt, oavsett var du bor. Vi strävar efter ultimat kundnöjdhet för var och en av våra kunder. Det är därför det inte finns en enda negativ feedback på våra aktiviteter som har lämnats på vår hemsida och även på olika olika onlineforum!

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnum D Bol 10”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *