Provironum

kr158.60

Compare
Artikelnr: 637 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

PROVIRONUM

Till sin struktur är Proviron en androgen som aktivt används inom bodybuilding och fitness för olika ändamål. För närvarande är det bland de mest köpta androgen-orienterade läkemedlen och kan användas för många ändamål, vilket ger den manliga användaren många positiva effekter vid användningen.

Funktioner hos Proviron:

* Har en antiöstrogen effekt;

* Kan förbättra produktiviteten för många steroidkurser;

* Minimerar möjliga biverkningar associerade med östrogener och aromatisering;

* Ökar libido och intensifierar erektila funktioner;

* Speciell förpackning och en kod som eliminerar risken att falla in i en bluff;

* Har ett acceptabelt förhållande mellan pris och kvalitet;

* Används av både proffs och nybörjare.

Vad är Proviron?

Den aktiva ingrediensen i denna typ av Proviron är Mesterolone (1-metylerad DHT). Om vi ​​inte går in för mycket på den teoretiska sidan kan vi säga att detta är ett derivat av prohormonet, det vill säga Dihydrotestosteron.

Till skillnad från klassiskt testosteron orsakar denna analog huvudsakligen androgena effekter, medan det manliga hormonet uppvisar mer anabola egenskaper. Den största skillnaden mellan Dihydrotestosteron i detta sammanhang är dess oförmåga att omvandla till kvinnliga hormoner. Dessutom kan dess molekyler binda till aromatas och hämma dess verkan, vilket gör att andelen aromatisering av manliga hormoner till kvinnliga minskar, och samtidigt minskar möjliga biverkningar, som t.ex. gyno, stark vätskeansamling, en minskning av libido och mer.

Proviron inom bodybuilding används för olika ändamål och på alla nivåer från proffs till nybörjare. Proviron kan förbättra de anabola processerna på grund av aktiveringen av receptorer och motsvarande inflöde av fritt testosteron, som används för att upprätthålla en positiv kvävebalans eller proteinsyntes. Tyvärr uttrycks denna effekt av Proviron endast hos personer med medvetet låga indikatorer på produktionen av sitt eget testosteron och dess fria form.

Korrekt användning av Proviron hjälper till att ge musklerna stelhet på grund av dess androgena natur. Om banan är designad för torkning och du framgångsrikt har dränerat överflödigt vatten, kommer Proviron att ge en viktig sluteffekt: separation, styvhet och djup av muskler. Det är därför det används av många proffs, och även på PCT (Post Cycle Therapy).

 

Proviron doser

De allmänna doserna av Proviron beror på de önskade målen. Men i de flesta fall är standardschemat lämpligt för idrottare: 50 mg antingen varje dag eller varannan dag. I vissa enskilda fall ökar den till 75 och till och med 100 mg per dag, men detta gäller redan i större utsträckning för professionella kroppsbyggare som uppträder på scenen eller de mycket erfarna användarna.

Överskrid inte den specificerade dosen. Alla androgen har sin positiva effekt endast när de doseras korrekt. Överdoser kan skada din hälsa och orsaka oönskade biverkningar.

När och hur ska man ta Proviron?

Proviron är bra för alla kurser baserade på Nandrolon, Trenbolone, Oxymetholone, Testosteronestrar och ibland även Dianabol. I allmänhet kan alla läkemedel som har höga nivåer av aromatisering eller gestagen aktivitet (behåller vatten och omvandlas till det kvinnliga hormonet östrogen) kompletteras med en kur Proviron. Även om Proviron inte är ett antiprogestinläkemedel, främjar det inte denna aktivitet, så att använda detta tillsammans med nandrolon och trenbolon kan fortfarande vara mycket fördelaktigt.

Effekten av att ta Proviron i detta fall kommer att vara extremt positiv. Villkorligt kan den kallas assistent på kursen. Tack vare sin androgena aktivitet kommer det att anpassa nivåerna av kvinnliga hormoner och kommer inte att tillåta aromatiseringsprocessen att stiga till en hög nivå och samtidigt kommer Proviron att undertrycka eventuell uppkomst av gyno, överdriven ansamling av vatten, en trög erektion och mycket mera. Detta används som ett lätt antiöstrogen för kursen.

Gynekomasti och Proviron

Den mest fruktansvärda biverkningen av en steroidkur kan betraktas som gynekomasti, det vill säga utvecklingen av bröstkörtlarna, även känd som bröstvävnaderna. Om du inte vill stöta på denna fråga rekommenderas det att ha 1-2 lådor Proviron i förväg innan kursen. Om bröstvårtorna eller området nära dem svullnar och en karakteristisk klåda uppstår, börja omedelbart ta Proviron, men i rimliga doser (50-75 mg) var 3-7 dag kommer du att framgångsrikt kunna undertrycka det inledande skedet av gynekomasti, vilket är en mycket värdefull kvalitet som Proviron besitter.

 

PCT (Post Cycle Therapy) och Proviron

Effekten av Proviron blir noll och till och med negativ om du använder läkemedlet under behandling efter behandling. Som ni vet är huvudmålet med PCT att återställa produktionen av användarens eget testosteron. Naturligtvis kan du inte använda androgener för detta, inklusive Proviron, annars kommer du helt enkelt att pressa ner din egen nivå av det manliga hormonet, och PCT kommer inte att göra sitt jobb helt. Proviron används främst för återhämtning av spermiecellerna, detta gör att personer som har använt steroider under lång tid kan ha en bättre chans att bli gravid.

Biverkningar av Proviron

En allvarlig ”biverkning” är en kraftig erektion. Om du använder en kompott av testosteronestrar och Proviron, var beredd på att vilken tjej som helst kommer att bli mer attraktiv. Libidonivåerna när du tar Proviron hoppar till gränsvärdena, särskilt mot bakgrund av injicerbar testosteroneter, oavsett om det är Enanthate eller Propionate.

Många idrottare inkluderar inte Proviron i sina kombinerade banor på grund av detta faktum. Det är därför idrottare köper Proviron endast som ett akut antiöstrogen (dämpare av gyno) för kursen eller för att öka antalet spermier. Kom ihåg: Proviron är inte en Clomid och den kan inte ersätta den. Det är helt andra droger. Proviron kommer dock ut på topp för många användare på grund av dess många fantastiska fördelar!

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Provironum”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *