Stan-Max

kr378.40

Compare
Artikelnr: 524 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Stanozolol av Maxtreme Pharma är en steroid som ofta används för att definiera muskler och förbättra uthålligheten. Det produceras av Maxtreme i pillerform och den aktiva substansen, Stanozolol, är populär bland kroppsbyggare under namnet Winstrol. Det är mycket efterfrågat bland idrottsmän på grund av dess förmåga att hjälpa dem att få torr muskelmassa och effektiv fettförbränning.

Egenskaper och effekter

Den aktiva substansen, Stanozolol, härrörde från dihydrotestosteron. Denna orala steroid har en låg androgen aktivitet (30% av testosteron) och hög anabol effekt (320% av testosteron). Det har ofta antiprogestinegenskaper. Detta icke-aromatiserande läkemedel håller inte kvar vatten så det är populärt bland idrottsmän för en ”torkningscykel”. Winstrol är främst avsett för att öka styrkan. PED tillåter dig inte att snabbt få mycket muskelmassa, till skillnad från Oxymetholone, men det är det bästa läkemedlet för att få torr, högkvalitativ muskelmassa.

De viktigaste effekterna av Winstrol är:

 • Avlägsnande av överflödigt vatten;
 • Ökad uthållighet och styrka;
 • Tillväxt av god, torr och väldefinierad muskelmassa;
 • Minskad nivå av globulin som binder könshormoner;
 • Förbättrad aptit;
 • Ökad kapacitet.
 • Hur man tar

Stanozolol av Maxtreme kan köpas i en förpackning med 100 piller av 10 mg per piller till ett överkomligt pris. Effektlängden av ett piller är cirka 2 dagar. Om det används för sportändamål bör det tas konstant för att upprätthålla balansen, därför rekommenderas att ta Winstrol varje dag. Den bästa dosen är 20-50 mg varje dag. Cykeln ska pågå i 6-8 veckor. Överskrid inte doseringen eller cykellängden för att skydda levern från överdriven belastning. Eftersom steroiden inte har någon östrogenaktivitet och inte aromatiserar, finns det inget behov av att ta aromatashämmare. Det är dock viktigt att ta en behandling efter cykeln som involverar Clomiphene Citrate (Clomid).

Kombinationer

Om du har bestämt dig för att använda Stanozolol från Maxtreme för första gången, observera att det effektivt kan kombineras med andra AAS. De som startar en torkcykel bör kombinera den med testosteronpropionat. Erfarna idrottare lägger till trenbolonacetat i syfte att få en bra mängd torr muskelmassa.

Bieffekter

Stanozolol är en av de säkraste AAS, men om det tas i rätt doser. Även måttlig levertoxicitet kan förekomma. Biverkningar inkluderar:

 • Led- och ligamentvärk;
 • Ökat artärtryck;
 • Ökad kolesterolnivå i blodet;
 • Myokardförstoring;
 • Aggression.

Respons

Idrottare lämnar mycket feedback om denna anabola online. Många noterar dess höga effektivitet för att uppnå torr muskelmassa. Det är också bra för att tona och öka uthålligheten. Idrottsmän använder det ofta för snabb fettförbränning.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Stan-Max”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *