Singanitropin 100iu

kr3,967.90

Compare
Artikelnr: 697 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

SINGANITROPIN 100IU

Singanitropin eller Human Growth Hormone (HGH), även känd som Somatropin, är ett hormon med anabola effekter, dvs. främjar muskeltillväxt. Detta är ett naturligt ämne som produceras inuti människokroppen för att stimulera fysisk tillväxt. Det är detta hormon som är ansvarigt för att barn och ungdomar växer till vuxna.

Men i vår kropp minskar nivån av tillväxthormon med åldern: efter 30 år minskar den med 25 % vart tionde år och når 25 % av den ursprungliga mängden vid 60 års ålder. Enligt vissa åsikter, om den inte minskade , då skulle medellivslängden vara 140 år gammal, människor världen över vara längre och deras muskelmassa skulle vara större. Detta är anledningen till att idrottare tar syntetiskt tillväxthormon för att förbättra muskelmassa och prestation.

Effekter av HGH

Fördelarna med tillväxthormon är många. Trots att det upptäcktes på 1920-talet, dyker det även idag upp med jämna mellanrum studier som talar om nya möjligheter för dess användning.

Tillväxthormon spelar en mycket viktig roll för att bygga muskelmassa: det motverkar verkan av insulin (som förhindrar fettförbränning) och främjar muskelanabolism och förvärvandet av ”torr” muskeldefinition. Det är involverat i processerna för restaurering och reparation av muskelvävnad. Det är så muskelmassan växer.

Tillväxthormon stimulerar användningen av fett som energi. Nyligen genomförda studier på överviktiga personer har otvetydigt bekräftat detta faktum.

Det finns också kända fakta om användningen av tillväxthormon av personer på en diet som försöker gå ner i vikt när en minskning av fettnivån åtföljdes av en ökning av muskelmassa (i frånvaro av fysisk aktivitet!).

Tillväxthormon ökar fettförbränningen, såväl som kolhydrat- och proteinmetabolismen, både i hungrig och full tillstånd. I ett hungrigt tillstånd ökas den naturliga produktionen av tillväxthormon för oxidation av fetter för att ge energi för att skydda mot katabolism (ett tillstånd av förstörelse av muskelceller, för att använda dem som energikälla).

Regler för användning

Om HGH endast används för återhämtning, kan 1-3 IE användas en gång dagligen. För prestationsförbättring tas HGH dagligen med en genomsnittlig dos på 4-6 IE. Den vanliga användningstiden är allt från 6-24 veckor beroende på användarens mål.

 

Bieffekter

HGH orsakar tillväxt i mer än bara musklerna, det orsakar tillväxt i alla organ i kroppen, utom ögonen och hjärnan. Några vanliga biverkningar inkluderar ledvärk, huvudvärk, influensaliknande symtom och ryggsmärtor. Det kan också öka blodsockernivåerna hos personer som inte har diabetes eller glukosintolerans.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Singanitropin 100iu”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *