Tamoxifen 10

kr60.90

Compare
Artikelnr: 625 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Tamoxifencitrat är ett läkemedel utan anabol eller androgen aktivitet. Läkemedlen av detta slag används som assistent vid steroidkurser. Idrottsmän använder Tamoxifen för att minska östrogennivåerna och produktionen. Ämnet minskar de negativa effekterna efter kurer med anabola steroider.

Hur fungerar läkemedlet?

Tamoxifen används efter de flesta steroidcykler eftersom det har en uttalad antiöstrogen effekt. Under användningen ger den följande effekter:

Hjälper tillväxten av muskelmassa;

Stimulerar naturlig testosteronproduktion;

Eliminerar gynekomasti;

Hjälper till att avlägsna överflödig vätska från kroppen.

Administreringsmetoder

Tamoxifen från Sun rise används som en post-cykelterapi (PCT), eller det kan introduceras i den anabola kursen från den andra veckan av att ta steroidläkemedel och stoppas i slutet av den fjärde veckan. Den dagliga dosen är 10-20 mg. Läkemedlet ska inte användas längre än 3 veckor.

Produkten ska inte tas efter trenbolon eller nandrolon.

Bieffekter

I vissa fall finns det sådana biverkningar som:

Nedsatt tillväxtproteinproduktion;

Ökade nivåer av bindande globulin.

Sådana effekter kan uppstå när dosen av läkemedlet överskrids eller på grund av personens individuella egenskaper. Innan du använder läkemedlet bör du konsultera en specialist.

Tamoxifen recensioner

Idrottare noterar läkemedlets större effektivitet för att stoppa negativa effekter när de genomgår kurser med anabola läkemedel. Du kan köpa Tamoxifen och andra hjälpmedel på vår hemsida!

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tamoxifen 10”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *