Letromina

kr585.90

Compare
Artikelnr: 568 Kategori: Etikett:

Beskrivning

LETROMINA

Letrozol har funnit användning bland kroppsbyggare och andra idrottare. I sport används läkemedlet som ett extra element i en steroidcykel för att sänka östrogennivåerna och öka testosteronet något. Letrozol anses vara ett av de bästa läkemedlen inom sitt inflytandesfär, därför är det ganska känt bland kroppsbyggare för sina många fördelaktiga effekter på att sänka östrogennivåerna men utan att helt ta bort allt östrogen från kroppen.
Studier har visat att läkemedlet kan minska östrogenkoncentrationen med upp till 97%, vilket bevisar dess höga effektivitet. Men om du tar de rekommenderade doserna, minskar koncentrationen bara till 76-79%, vilket inte heller är dåligt alls. Låga östrogennivåer minskar biverkningar på banan, vilket är mycket viktigt för idrottare. Det har också observerats att användningen av Letrozol i bodybuilding ökar produktionen av vissa hormoner (luteiniserande hormoner, follikelstimulerande hormoner och SHBG), och i sin tur ökar de testosteronproduktionen i kroppen.

Effekter av att ta Letrozol

* Förebyggande av östrogenberoende negativa biverkningar (översvämningar, akne, kroppsfett och gynekomasti);
* Eliminering av manifestationen av gynekomasti i de inledande stadierna av kursen;
* Låter dig spara muskelvävnad efter att en kurs är klar genom att blockera de katabola processerna (i världen av bodybuilding är konceptet med en ”katabolisk” nedbrytning efter att ha tagit steroidläkemedel mycket välkänt), det är också känt som ”Muskelförlust ”.
Att ta Letrozol är mycket tillrådligt om anabola steroider och androgener ingår i läkemedlen under cykeln, Letrozol har stor effekt genom att minska mängden östrogen som kan binda till dina receptorer och i sin tur minskar biverkningarna (aromatisering). problem) av dessa steroider.

Egenskaper för användningen av Letrozol

Letrozol i bodybuilding rekommenderas att tas med 1-3 mg per dag (du kan ta detta när som helst på dagen). Studier har visat att även 1 mg per dag är mycket effektivt för att hämma verkan av aromatasenzymet. Att överskrida de rekommenderade doserna kan leda till negativa effekter i form av minskad sexlust. Den dagliga dosen för varje idrottare kommer att vara olika beroende på ålder, erfarenhetsnivå, varaktighet för läkemedelsintaget och toleransnivåerna för dessa hämmare, men dosen bör ligga i intervallet från 1 till 3 mg per dag. Du kan ta reda på din individuella dosering från specialister, eftersom innan du tar något farmaceutiskt preparat är det bättre att konsultera en läkare eller sportspecialist först i vår butik för mer råd. Efter långvarig användning av detta ämne kommer det att vara möjligt att byta till en annan regim, t.ex. att använda Letrozol inte varje dag, utan var 3-4:e dag.
Hur man tar Letrozol efter en kur med anabola steroider
Under kursen kan doserna av Letrozol variera ganska mycket när det gäller att använda detta läkemedel i förebyggande syfte (vid 2,5 mg var fjärde dag) eller använda detta för att återställa förekommande biverkningar (2,5 mg dagligen tills problemet avtar), sedan under din PCT standarddosen är 2,5 mg Letrozol dagligen i 7-10 dagar och sedan 0,5 mg varje dag i två veckor. Observera att dessa PCT-doser är för om du har haft en tung cykel eller är benägen för de östrogena effekterna från de aromatiserande steroiderna som används inom cykeln.

Möjliga biverkningar

Här är några möjliga biverkningar som kan uppstå från missbruk av detta ämne:
* Huvudvärk;
* Ledvärk;
* Höjd temperatur;
* Känner mig svag;
* Illamående;
* Högt blodtryck;
* Yrsel;
* Håravfall.
Det är värt att säga att sådana biverkningar endast kan orsakas av ökade doser av läkemedlet eller långvarig användning av läkemedlet. Om du följer rekommendationerna för dess användning kan du undvika sådana reaktioner.

Kontraindikationer

Nästan alla kan ta Letrozol inom bodybuilding eller inom idrottsvärlden. Det finns inga särskilda kontraindikationer, men det rekommenderas att ta Letrozol under överinseende av specialister för de idrottare som har intolerans mot några av läkemedlets komponenter eller som lider av leverproblem. Om du upplever några dåliga känslor när du tar detta ämne, vänligen ersätt detta läkemedel med ett annat som är mer lämpligt för dig och din kropp.

Recensioner om Letrozol

På internetresurserna dedikerade till styrkesport kan du hitta många recensioner och kommentarer om denna aromatashämmare. I de flesta fall är recensioner av Letrozol positiva. Många idrottare anser att detta läkemedel är ett av de mest effektiva och säkraste. Letrozols popularitet kan också förklaras av det faktum att det är en av de billigaste bland andra antiöstrogen.
Det är ganska svårt att hitta negativa recensioner om Letrozol. I den överväldigande majoriteten av fallen är uppkomsten av biverkningar förknippad med att överskrida de rekommenderade doserna och ignorera instruktionerna för antagning från idrottares sida. Men också en av huvudfaktorerna är att köpa ett förfalskat ämne. I det här fallet, på grund av att vi inte vet vilka ingredienser som finns i läkemedlet, kan vi inte rekommendera några förebyggande åtgärder och en läkare kommer att behöva uppsökas.
Lyckligtvis hittar du här på steroider-anabola.com endast äkta Letrozol till salu och på grund av detta kan du börja dina steroidcykler utan att behöva oroa dig för skador på din hälsa eller de angivna förekommande biverkningarna.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Letromina”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *