Maxi-Fen-20

kr598.10

Compare
Artikelnr: 521 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

 

Detta läkemedel är från tillverkaren Maxtreme Pharma och innehåller den aktiva substansen Tamoxifen Citrate, allmänt känd som Nolvadex. Det används efter en cykel av steroider för att fungera som en aromatashämmare för att minska mängden biverkningar från anabola steroider.

Effekter

Den huvudsakliga aktiva ingrediensen, Tamoxifen, fungerar som en östrogenreceptorblockerare som lindrar aromatassymptom. Således förhindrar läkemedlet uppkomsten av aromatiseringsprocesser. Pillen kan reducera de negativa effekterna till ingenting.

Beroende på de individuella parametrarna kan läkemedlet ha en annan effekt. Bland de viktigaste effekterna som observeras under administrering är följande:

  • Minskad östrogenhalt.
  • Förbättra styrkan hos ben och leder. Positiva effekter på immunitet.
  • Fettförbrännande effekt. Att bli av med det subkutana fettlagret.

Administreringsmetoder

Tamoxifen används i individuella doser. De bestäms av användarens fysiologiska tillstånd och deras uppsatta träningsmål. För att förhindra en ökning av östrogenhalten används en standarddos på 10 mg per dag. För att minska redan höga östrogennivåer ordineras en dos på 15-20mg per dag.

Det rekommenderas att ta piller under dagen med måltider. Du kan inte tugga eller dricka dem med alkohol. Varaktigheten av användningsförloppet kan vara upp till 3 veckor.

Potentiella biverkningar

Innan du börjar använda Tamoxifen bör du konsultera en idrottsspecialist. Under kursen är det nödvändigt att strikt observera doseringen och varaktigheten av droganvändning. I fall av överträdelse av instruktioner eller intolerans mot komponenter kan följande biverkningar observeras:

  • Ryggont;
  • Ansamling av överflödig vätska i kroppen;
  • Ökad aggression;
  • sömnlöshet;
  • Huvudvärk;
  • Onödig ångest.
  • Om någon av dessa effekter uppstår, eller om du upplever obehag och svaghet, bör du omedelbart kontakta en läkare.

Tamoxifen recensioner

Idrottsmän noterar läkemedlets positiva egenskaper och den minimala sannolikheten för negativa effekter. Det är indicerat för personer som har en naturlig ökning av östrogen, såväl som för idrottare som använder tunga kurser av anabola steroider.

Det är mycket viktigt att strikt följa ditt träningsprogram och kost. Endast i detta fall kommer läkemedlen att visa den rätta effekten. Genom att lägga till detta medel till din steroidkur kommer dina träningspass att bli mer produktiva.

 

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Maxi-Fen-20”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *