Soma-Max

kr3,967.90

Compare
Artikelnr: 545b Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Idag är den aktiva substansen i Soma-Max-10, Somatropin, ett av de mest kända tillväxthormonerna. De aktiva komponenterna i detta läkemedel stimulerar processerna för intensiv tillväxt av vävnader och organ. Det är därför läkemedlet har vunnit särskild popularitet inte bara inom sport, utan också inom traditionell medicin. I vår webbutik kan du enkelt köpa Somatropin by Maxtreme Pharma till ett attraktivt pris.

Funktioner och effekter

Human Growth Hormone (HGH) eller Somatropin är erkänt som en av de bästa när det gäller pris-kvalitetsförhållande. Reningsgraden av ämnet var 97,33 % till dess budgetkostnad. När det gäller effekterna lyfter idrottare fram de synliga resultaten i följande:

• Aktivering av subkutan fettförbränning;

• Muskeltillväxt;

• Förstärkning av leder, bentäthet, ligament och broskvävnad;

• Synlig acceleration av vävnadsläkningsprocesser efter skador;

• Ger linjär tillväxt hos unga människor med öppna tillväxtzoner;

• Förstärkning av immunförsvaret;

• Allmän föryngrande effekt m.m.

Det är också värt att notera att HGH Somatropin har en antikatabolisk effekt på muskelvävnad och tvärtom har en katabolisk effekt på fettlagret, vilket gör ämnet relevant, både vid torkning och i viktökningskurser.

 

Hur man använder HGH

Somatropin produceras av Maxtreme Pharma i form av ett pulver i 10IU flaskor med sterilt vatten som noggrant blandas för injektion. Doseringen och varaktigheten av kursen väljs individuellt för varje idrottare. Med tanke på läkemedlets kumulativa effekt kommer idrottaren att kunna märka de första resultaten från att ta det först efter en månads kontinuerlig användning.

Vanligtvis varar cykelns varaktighet från tre till sex månader. Men mottagning i terapeutiska doser gör det möjligt för idrottaren att förlänga kursen under en längre tid.

En vanlig dos av Somatropin är 5 IE per dag. För att få en förlängd effekt rekommenderar experter injektioner i fettområdet eller för en snabb effekt, injicera i muskeln. Om dosen överstiger 5IU är det bättre att dela upp den i två doser. För att få maximal effekt av intaget är det också bäst att administrera läkemedlet omedelbart efter sömn, innan du äter. Den andra dosen bör göras före sänggåendet, efter några timmar efter att ha ätit.

Det rekommenderas att förvara den öppnade ampullen vid en temperatur på +2 till +8 grader. Det öppnade läkemedlet måste användas inom två månader. Hormonets hållbarhet är 2 år.

Bieffekter

I grund och botten, vid särskilt höga doser, efter att ha använt läkemedlet Somatropin, kan idrottare löpa risk för manifestationer av diabetes mellitus, såväl som hypotyreos. Därför bör du inte använda detta läkemedel efter eget gottfinnande, och endast en specialist bör ordinera dess dosering, beroende på många individuella parametrar.

Recensioner

Idrottare som har prioriterat tillväxthormonet Soma-Max-10 noterar en betydande positiv effekt. Somatropin från Maxtreme Pharma behåller vatten i kroppen mindre än andra och orsakar praktiskt taget inte besvär i lederna.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Soma-Max”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *