Testocyp

kr720.20

Compare
Artikelnr: 577 Kategori: Etikett:

Beskrivning

TESTOCIP

Testosteron Cypionate är en lång ester av testosteron som används aktivt i Europa och Amerika. Om vi ​​i länderna i det forna Sovjetunionen ser en universell efterfrågan på Testosteron Enanthate, då dess analog – Cypionate driver showen bortom haven. Det är därför det är lite svårare att köpa Testosterone Cypionate i Sverige , men vår webbutik förenklar denna process genom att tillåta snabba leveranser och även ett urval av märkesvaror i vår onlinekatalog.

Enligt strukturen är detta en ester med en lång kedja. Dess halveringstid är i genomsnitt 8-12 dagar, och den totala aktiviteten kan pågå i en halv månad eller mer. Detta gör detta läkemedel till ett av de mest bekväma (sällsynta injektioner och med en enhetlig hormonell bakgrund).

Det är värt att notera att testosteron i någon form är utmärkt för att få muskelmassa, eftersom det har den mest uttalade positiva effekten på styrkeindikatorer och förmågan att bibehålla den ökade muskelmassan. Till skillnad från andra anabola läkemedel utövar Testocyp praktiskt taget ingen belastning på levern och utmattar inte hormonsystemet. Frånvaron av de uttalade topparna och minskningarna av hormonnivåerna bidrar till god hälsa och minimerar biverkningarna. I allmänhet är Cypionate en värdig konkurrent till Enanthate. Dessutom, glöm inte det attraktiva priset på detta läkemedel.

Effekter av en kurs av Testocyp:

  • Snabb och signifikant ökning av muskelmassa;
  • Minimal vätskeretention i kroppen vid låga doser;
  • En märkbar ökning av styrkeindikatorer;
  • Frånvaro av en uttalad belastning på levern;
  • Snabb återhämtning mellan intensiva träningspass;
  • Increased libido and increased sexual desire;
  • Improvement of mood and the appearance of a sense of cheerfulness;
  • Weak rollback phenomenon with a competent PCT;
  • Smooth hormonal background without steady peaks;
  • The ability to get defined muscles at the end of the course by removing the fluid from the body.

Recommendations for taking Testocyp

Testosterone Cypionate should be consumed according to the instructions, which are the same for all variants of testosterone. It is not recommended to exceed 500-1,000mg per week, as this will not give a special increase in the speed of recovery or muscle gain, but at the same time will increase the risk of side effects and aromatization.

Om du använder en solokur med Testosteron Cypionate, rekommenderas att injicera från 250 till 500 mg per vecka. För att bibehålla nivån av hormoner på en hög nivå är det nödvändigt att administrera en injektion per vecka. Denna solobana kan användas av både nybörjare och mer erfarna idrottare.

Enligt många recensioner om Testosteron Cypionate rekommenderas det att kombinera det endast med orala anabola läkemedel. Kombinationer med Deca och andra injektioner är bäst för de mer avancerade användarna. Den mest optimala cykeln är med Dianabol , Turinabol , Winstrol , Primobolan (tabletter) eller Oxandrolone . Doseringen för detta läkemedel förblir oförändrad inom dessa cykler.

Som nämnts används injektioner från 500 till 1 000 mg per vecka endast av professionella idrottare. Vi rekommenderar inte att öka sådana doser av Cypionate, eftersom du helt enkelt kan förstöra det önskade resultatet på grund av de mer uttalade aromatiseringsproblemen. I de flesta fall kommer 500 mg per vecka att vara mer än tillräckligt även för avancerade användare.

Biverkningar av Testosteron Cypionate

Med felaktig användning av Cypionate (överdoser, frekventa injektioner eller längre varaktighet av en cykel) kan det orsaka aromatisering, vilket är omvandlingen av manliga hormoner till kvinnliga, som ett resultat av vilket det kommer att finnas en risk för att möta gynekomasti. För att förhindra sådana biverkningar används hjälpmedel, till exempel Anastrozol. Ett billigare alternativ kan kallas Clomid och Tamoxifen, men det är bättre att använda dem bara inom PСT.

Om du följer rekommendationerna för dess användning är Testocyp ett säkert läkemedel. Med en kompetent mottagning kommer du inte att stöta på dess biverkningar. Följ ovanstående dosering och allt kommer att bli bra.

PCT efter en kurs av Testocyp

Cypionate är en lång ester. Post Cycle Therapy börjar endast 10-15 dagar efter den sista injektionen. Under denna tid kasseras de injicerbara Cypionate-molekylerna nästan helt. Vi rekommenderar att du köper Clomid eller Tamoxifen för detta återhämtningsstadium. I vissa fall kan Anastrozol vara användbart inom PCT också för att hantera eventuella överskott av östrogennivåer.

 Om du vill återställa testiklarna och den totala fertiliteten snabbare, börja då injicera Gonadotropiner med 500-1,00 IE per vecka. Den genomsnittliga varaktigheten av PCT är 2-4 veckor.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Testocyp”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *