Boldebolin (ampull)

kr695.80

Compare
Artikelnr: 585 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Tillverkaren av Boldebolin är det nu populära indiska företaget Alpha Pharma . Till en början skapades Boldenone Undecylenate (Equipoise) som en ”lång” Methandienone, men istället fick de en helt annan steroid . Det är därför Boldebolin ofta förväxlas med injicerbar Methandienone, men dessa är helt olika droger.

När det gäller kemisk struktur är det androsta-1,4-dien-17β-ol-3-on, på grund av vilket det inte finns någon negativ effekt på levern. Det bör noteras att Boldenone Undecylenate är en av de säkraste injicerbara anabola steroiderna , men på grund av många stereotyper försöker idrottare att ignorera Boldebolin, och naturligtvis förgäves.

Boldebolin funktioner:

 • Måttligt lågt androgent index;
 • Högt anabolt index;
 • Låg östrogen aktivitet och omvandling till kvinnliga hormoner;
 • Gestagen aktivitet är praktiskt taget noll;
 • Det är ingen skada på levern och dess enzymer;
 • Lång halveringstid;
 • Förmågan att göra mindre frekventa injektioner och därigenom bibehålla en jämn hormonell bakgrund;
 • Den totala frånvaron av negativa effekter med rätt kurs.

Vad är Boldebolin?

Jämvikt, trots bara några strukturella skillnader från testosteron, har helt andra positiva egenskaper. En av huvudeffekterna av en Boldebolin-cykel är en ökning av aptiten, vilket är nödvändigt för de allra flesta idrottare. Nästan alla nybörjare kan helt enkelt inte äta den nödvändiga mängden kalorier och näringsämnen, vilket förnekar effektiviteten hos även den dyraste och välstrukturerade farmakologikursen. Kroppen kommer inte att kunna bygga nya muskelfibrer och överkompensera för skadade utan tillräckligt med näringsämnen. Ingen startar en konstruktion utan byggmaterial, eller hur?

Tyvärr är det bara ett fåtal som inser vikten av en diet med extra steroidintag. I de flesta fall används Boldenone-kursen av proffs på grund av den enorma mängden nödvändiga dagliga kalorier, som är orealistiskt att äta utan sådan extern stimulans. Det är därför många amatörer tror att Boldebolin inte är lämplig för nybörjare, eftersom det används främst av proffs. Faktum är att detta läkemedel är perfekt för absolut alla, även kvinnor, på grund av dess låga androgena aktivitet.

Om du inte kan äta dina ynka 2-3 tusen kalorier om dagen och samtidigt drömma om ett kolossalt resultat från den första kursen, så kommer du utan Equipoise inte få ens 50% av de möjliga vinsterna. En kompetent tränare sätter alltid näring i framkant av allt, och utan användning av nödvändiga näringsämnen är det helt enkelt omöjligt att bygga imponerande muskelvolymer. Lyckligtvis har idrottare ett effektivt vapen i rockärmen – Alpha Pharma Boldebolin.

Doseringar för en Boldebolin-kurs

Kombinera Boldebolin med långa estrar av testosteron. En nybörjare behöver 250-500 mg per vecka (1-2 injektioner). Parallellt med detta är det nödvändigt att använda Enanthate, Sustanon eller Cypionate. Denna kombination skulle vara ett av de bästa alternativen för din första seriösa testosteronbaserade cykel.

För erfarna idrottare bör en kurs av Boldenone kombineras med Testosteron, samt olika orala anabola steroider som Turinabol eller vanlig Methandienone. Vissa proffs använder Anadrol (Oxymetholone). Doseringen av Boldebolin kommer att variera från 600 mg till 1 gram per vecka.

Också tillåtna kombinationer för kursen av Boldebolin är: Oxandrolone, Primobolan, Nandrolon Decanoate, Testosteron Propionate och Trenbolone. Allt beror på det slutliga målet för kursen.

Boldenone effekter:

 • Ökning av effektegenskaper;
 • En synlig ökning av aptiten;
 • Idealisk för att få muskelmassa, eftersom den har låg androgen aktivitet;
 • Accelererar återhämtningsprocesser;
 • Lite ackumulerar vatten;
 • En lätt ökning av uthållighetsstyrkan;
 • Vascularity manifestation.

Utjämna fördelar

Du bör köpa Boldebolin under massbyggnadscykler för bästa resultat. Vissa idrottare använder det för torkning, men inte i formatet före tävlingen. Det är dock ganska svårt att följa rätt diet med en konstant hungerkänsla. Det är därför jag råder dig att köpa equipoise bara för att få massa.

Förutom att öka din aptit kommer din styrka att öka och din övergripande hormonella bakgrund förbättras. Allt detta totalt gör att du kan bygga muskelvolymer ganska effektivt, men inte så snabbt som många nybörjare förväntar sig. I grund och botten är Boldenone ett relativt svagt läkemedel med ett långsamt men stadigt resultatmönster. Kursen för denna steroid bör vara minst 8 veckor.

Som sådant observeras inte fenomenet rollback förutom förlusten av vätska som förvärvats på grund av den östrogena aktiviteten av Equipoise. Den största fördelen med Boldebolin-kursen är ett minimum av negativa och biverkningar. Tillsammans med långverkande testosteron kan du få en märkbar muskelökning utan eventuell gynekomasti, akne, och viktigast av allt – utan att skada levern. Många professionella kroppsbyggare anser att Boldenone är ett måste för sin första kurs, särskilt för dem med en smal kroppsbyggnad.

Boldebolin biverkningar

Som redan nämnts finns det praktiskt taget inga. Den androgena aktiviteten är låg, vilket gör att maskuliniseringsprocesser inte kommer att observeras även för kvinnor. Du kommer inte att få bröst (gynekomasti), särskilt med rätt dos och användning av testosteronestrar som Enanthate. All skönhet med Boldebolin ligger i möjligheten till en fullständig kombination med klassiska testosteronkurser med minimering av alla biverkningar .

Post-cykelterapi efter Boldebolin

Post-cykelterapi börjar endast 14-18 dagar efter den sista injektionen av en solokur av Boldenone eller någon ”cocktail” baserad på testosteron och Boldebolin-estrar. Allt är ganska standard: använd antiöstrogener och tillsätt gonadotropin för att stimulera produktionen av ditt eget testosteron.

För nybörjare kan vi också rekommendera en proffsmedlem på IFBB-webbplatsen för att ge dig lite information om Boldenone Undecylenate , deras opartiska recensioner om de olika olika märkena, de bästa Equipoise-cyklerna att börja med och lite information från erfarenhet, angående resultaten och hur man kör en korrekt PCT.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Boldebolin (ampull)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *