Induject-250 (ampuller)

kr720.20

Compare
Artikelnr: 572 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

INDUJECT-250 (ampuller)

Om du vill få så mycket muskelmassa som möjligt är testosteronestrar ett måste. Testosteron har varit det mest lämpliga sportläkemedlet i många år så det används i de flesta cykler. De flesta läkemedelsföretag inser rollen av testosteronbaserade läkemedel så Alpha Pharma har beslutat att ta det ett steg längre och erbjuder nu ett läkemedel som inkluderar fyra typer av testosteron, Induject-250. Detta läkemedel är allmänt känt som Sustanon.

Det är ett perfekt läkemedel för att få muskelmassa och kan kombineras med andra läkemedel. Det är lämpligt inte bara för erfarna idrottare, utan också för nybörjare.

Även om detta läkemedel är lite dyrare än samma antal separata testosteronestrar , bestäms detta av den perfekta kombinationen och användarvänligheten. Nästan varje idrottare som kan ämnet förstår skillnaden mellan en och fyra injektioner. Även om Sustanon är det bästa läkemedlet för att få muskelmassa av hög kvalitet, ger det inte ytterligare torkning så alla som vill delta i tävlingar behöver en extra torkcykel.

Läkemedelseffektivitet under cykeln:

  • Ett snabbt sätt att få muskelmassa av god kvalitet;
  • Oöverträffad styrka ökar;
  • Lite vattenretention vilket är bra för lederna;
  • Styrka uthållighetstillväxt;
  • En lätt fettförbränningseffekt;
  • Mer uttryckt aptit;
  • Förbättrad sexuell lust och libido;
  • Minimal återställning i fallet med en korrekt behandling efter cykeln;
  • Bra resultat för att få muskler efter cykeln och avlägsnande av överflödig vätska.

Korrekt administrering av Induject-250

En cykel av detta läkemedel är det enklaste sättet att få en stor uppsättning muskler. Samspelet mellan fyra olika typer av testosteron med olika halveringstid ger en bra hormonbalans. Eftersom detta läkemedel innehåller Decanoate, kan det tas en gång i veckan. Det rekommenderas inte att överskrida 250-500 mg dosen annars kan biverkningar uppstå.

Den minsta cykellängden är 6 veckor och den rådgivande är 8 veckor. Den mest populära kombinationen med Induject-250 är Deca (Nandrolone Decanoate). Det kallas ofta en klassisk cykel då ett läkemedel ökar den androgena nivån och det andra förbättrar anabolismen. Denna kombination tillåter användaren att inte bara få bra muskelmassa ganska snabbt, utan också öka styrkan avsevärt.

Om du behöver få styrka och definition, inte skrymmande muskler, kombinera detta läkemedel med milda orala steroider som Oxandrolone eller Winstrol. De bör tas dagligen för stapling på en Sustanon-cykel.

Möjliga biverkningar

En individuell Sustanon-cykel gör att vem som helst kan uppnå goda resultat. Sådana biverkningar som feminisering och accelererad fettökning kan förekomma endast vid överskridande av lämplig dos (upp till 1000 mg/vecka). Det rekommenderas inte att öka läkemedlets effekt genom överdosering. Det är lättare att kombinera det med Deca för att förebygga risken för biverkningar. Vattenretention förekommer men det kan inte kallas en bieffekt då det är bra för lederna och det är särskilt viktigt för att få styrka.

En riktig terapi efter cykeln

Mycket positiv feedback bestäms av det faktum att testosteronestrar lätt kan kontrolleras, särskilt efter drogabstinensen. Anastrozol ska tas från 3:e-4:e veckan. Den mest lämpliga dosen är 0,5 mg var 1-2 dag. Ett sådant mönster gör det möjligt för användaren att kontrollera aromatisering och förhindra feminisering även vid ökning av dosen. Det rekommenderas också att lägga till gonadotropin under de senaste veckorna för att stimulera naturlig testosteronproduktion. Den bästa dosen är 1000 IE varje dag.

Behandlingen efter cykeln bör påbörjas tre veckor efter den senaste injektionen. Clomid och Tamoxifen kommer att vara lämpliga för detta, men den andra är inte lämplig med en nandrolon-baserad kombination. Den totala behandlingen efter cykeln bör inte överstiga 2 veckor.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Induject-250 (ampuller)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *