Deca 500

kr1,074.30

Compare
Artikelnr: 750 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

DECA 500

Deca är en steroid som produceras under olika namn, den heter Deca-Durabolin, Deca-Durabol, Nandrolone Decanoate och andra. I det här fallet anser vi läkemedlet som säljs av läkemedelsföretaget Dragon Pharma under namnet Deca 500. Dess pris är lägre än för andra steroider. Fördelen med Deca är att den är förpackad i flaskor på 10 ml, som är lätta att öppna, vilket gör den praktisk att använda. Flaskan kommer inte att spricka i dina händer och kommer inte att svämma över. Detta faktum gör recensionerna om det ännu ljusare, Deca är brett distribuerat i Sverige, dess pris-kvalitetsförhållande har uppskattats av mer än 80% av idrottare runt om i världen. En annan betydande fördelav Deca, att döma av recensionerna, är att kursen med det är en av de säkraste, eftersom 500 mg Nandrolon Decanoate finns i 1 ml vätska – detta eliminerar uppkomsten av bölder, tätningar och smärta.

Deca är en allmänt använd anabol steroid för muskeluppbyggnad inom bodybuilding och kraftsporter.

Det säljs i flaskor för intramuskulär injektion. Deca är ett standardläkemedel men dess effekt ger en kolossal muskelmassaökning och ökning av kraftindikatorer. Nandrolon är ett favoritläkemedel för många idrottare, det har starka anabola egenskaper och relativt svaga androgena.

Effekt och handling

Deca används av idrottare över hela världen. Först och främst kan du gå upp i muskelmassa upp till 10 kg per kurs under basperioden under förutsättning att du inkluderar rätt kost och träning. Det har många fördelar, det är inte giftigt för levern, det ökar proteinsyntesen, och därför kan muskelfibrer öka sin tillväxt avsevärt. Det minskar mängden kortisol, ökar ämnesomsättningen, förbättrar blodcirkulationen i kroppen och ökar även sexlusten hos män och kvinnor. Deca-Durabolin har en positiv effekt på den naturliga produktionen av testosteron, även om det har lite att göra med testosteron i sig. Vissa idrottare som använder Deca-Durabolin rapporterar att ledvärk försvinner, musklerna blir starkare och mer dynamiska.

När börjar det fungera?

När du använder Nandrolon Decanoate i en kurs måste du veta att ämnet tar sin verkan i muskelceller mycket långsamt. Verkan ökar gradvis, efter tre dagar blir den effektiv och når sitt maximum först på den 7:e dagen och denna effekt varar i minst tre veckor. Vänta därför inte på snabba resultat, en märkbar effekt kommer först om ett par veckor.

Kurs och dosering

Den optimala dosen av Deca-Durabolin sträcker sig från 200 till 400 mg per vecka. På grund av den långa halveringstiden på 15 dagar kan Nandrolon Decanoate injiceras en gång i veckan. Den optimala dosen för kvinnor är 25-50 mg per vecka. Varaktigheten av kursen bör inte överstiga 12 veckor för nya användare av Nandrolon Decanoate.

Deca kombineras framgångsrikt med många anabola steroider . Under den torra massan kommer en bra kombination att bestå av Nandrolon , Winstrol , Anavar och Masteron. Under loppet av att få muskelmassa kommer Deca-Durabolin att fungera mycket bra med Testosterone Enanthate och Dianabol, detta är en klassisk kombination för att bygga stor muskelmassa. Använd inte Deca med andra gestagener som Trenbolone och Oxymetholone.

Bieffekter

När Deca används i höga doser eller under lång tid kan följande biverkningar uppstå: illamående, kräkningar, kolestas, gulsot, akne och mild hirsutism. Men alla dessa negativa effekter kommer att avta efter att du slutat ta drogen. Ett annat sätt att minska biverkningarna av kursen är att genomgå en ordentlig PCT när kursen med steroider är klar. Clomid och Cabergoline bör båda användas för detta. Observera att Tamoxifen inte ska användas för PCT efter en cykel av Nandrolon Decanoate eftersom det kommer att vara ineffektivt.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Deca 500”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *