Rexobol-10

kr317.30

Compare
Artikelnr: 558 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Rexobol från Alpha Pharma är en stark anabol som används för att få en bra muskelmassa och förbättra styrkan. Den orala steroiden innehåller den huvudsakliga aktiva substansen, Stanozolol, som är allmänt känd som Winstrol. Den används inom bodybuilding, styrkelyft och tyngdlyftning.

Egenskaper och effekter

Det har en stark anabol effekt (upp till 320% av testosteron) och låg androgen effekt (upp till 30% av testosteron). Det har en måttlig hepatotoxicitet. Så efter cykeln ta en cykel av leverskyddsmedel (helst växtbaserade). Halveringstiden för oral Stanozolol är 8-9 timmar. Det kan upptäckas med dopingprov i ca 3 veckor.

Effekter:

  • Det ökar muskelmassan något, men gör den mestadels mer definierad och hård;
  • Fettförbränning;
  • Skisserar vaskuläriteten;
  • Förbättrad aptit;
  • Överdriven vattenavlägsnande som kan påverka lederna;
  • Ingen återställning.

Hur man tar

Winstrol piller från Alpha Pharma kommer i en förpackning med 50 piller med 10 mg Stanozolol per piller och är lämpliga för idrottare med stor massa. För dem som precis har börjat sin första AAS-cykel bör dosen inte överstiga 20 mg per dag. För dem som har erfarenhet av steroidanvändning är 30-50mg den bästa dosen. Stanozolol är också lämplig för kvinnor. Det orsakar inte virilisering. Ett piller (10 mg) räcker för idrottskvinnor. Cykelns längd bör vara 6-8 veckor. Det rekommenderas inte att ta den anabola längre än så här. Också en post-cykelbehandling med Tamoxifen krävs. För en bra definition är en sportdiet också nödvändig.

 

Kombinationer

Den anabola förstärker effekten av andra steroider. Så det används ofta i kombinerade cykler. För att få muskelmassa bör en injicerbar steroid tas. Det är väl kombinerat med Deca vid 200-400mg i veckan. För att få torra och hårda muskler kan den kombineras med testosteronpropionat.

Bieffekter

Möjliga biverkningar är vanligtvis bara förknippade med en hög dos eller förlängd varaktighet av en cykel, men kan inkludera:

  • Akne och finnar.
  • Ökat artärtryck.
  • Leversjukdomar.
  • Minskad ledrörlighet på grund av överdriven vattenavlägsning.

Respons

Idrottare som har köpt Stanozolol av Alpha Pharma och testat det, noterar att läkemedlet inte har några biverkningar om dosen följs. En cykel gör att du kan uppnå fantastiska resultat för att förbättra uthålligheten och öka en muskelmassa.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rexobol-10”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *