Primobolan 200

kr2,380.70

Compare
Artikelnr: 754 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

PRIMOBOLAN 200

Primobolan är det konventionella namnet för läkemedlet Methenolone. Det är en mycket välkänd och populär produkt bland idrottare som är mest känsliga för de negativa effekterna av anabola steroider. Primobolan utmärker sig för sin säkerhet. Förhållandet mellan androgen och anabol aktivitet är så olika att även kvinnor kan med säkerhet använda det utan rädsla för virilisering och andra negativa förändringar.

Dragon Pharma har tillverkat anabola steroider sedan 2009 och har på så kort tid lyckats ta en ledande position på den internationella marknaden för farmakologi. Användare kommer säkert att vara intresserade av priset på Primobolan; det är lågt och prisvärt för alla. Den injicerbara formen av steroiden innehåller två komponenter, den aktiva ingrediensen Methenolone, och den långa estern Enanthate, som gör att steroiden kan förbli i den aktiva fasen i upp till 10 dagar. Detta innebär att för att hålla Primobolan-nivåerna höga behöver du bara injicera det var 7-10:e dag.

Effekt och egenskaper

Primobolan från Dragon Pharma är den säkraste injicerbara steroidenför vikt- och styrkeökning. Regeln ”ju säkrare steroid desto mindre användbar är den” fungerar inte här. Metenolon är unikt. Idrottare kan dra stor nytta av det utan risk för biverkningar. Det kan vara till hjälp för att få massa, torka, utveckla definition och uttala muskler. Preparatet kan lätt hjälpa till att få en anständig mängd muskelmassa även när idrottaren går på den strikta lågkaloridieten. Det binder tätt till anabola receptorer, accelererar anabola processer med tio gånger, vilket resulterar i vackra och skrymmande muskler på kort tid utan uppsvälld mage, vätskeretention, gynekomasti, aggression och undertryckande av endogen testosteronsyntes. Nybörjare bör överväga att köpa Primobolan från Dragon Pharma. Praktiskt sett är det den mest potenta massförstärkaren.

Primobolan har effekter och handlingar som liknar dihydrotestosteron, hormonet från vilket det syntetiserades. En sådan åtgärd är dess oförmåga att binda till aromatasenzymet, vilket gör idrottaren säker från omvandling av androgener till östrogen, även vid administrering av höga doser. Inte överraskande används läkemedlet som ett läkemedel för att minska brösttumörer.

En flera veckors Primobolan-kurs säkerställer långsam men stadig tillväxt på upp till 9 kg av hög kvalitet och väldefinierad muskelmassa. Återfallseffekten är obetydlig, och under kursen är fettförbränningsprocessen aktiv. Styrkeegenskaperna ökar varje vecka. Men en balanserad kost och regelbundna träningspass är av största vikt. För att se till att du får i dig alla nödvändiga näringsämnen bör du ta protein och BCAA under hela dagen.

Dosering och användning

Innan du tar Methenolone Enanthate bör idrottaren bestämma de mål och förväntningar som ska uppnås. Minimala doser resulterar enbart i förbättrad kvalitet på musklerna och fysisk prestation, vilket skapar en uttorkande effekt. Höga doser stimulerar tillväxten av muskelmassa. Nybörjare bör inte överstiga en mängd på 300 mg/vecka. Mellanliggande och erfarna användare kan injicera upp till 500 mg/vecka, vissa går upp till 800 mg. Att förbättra resultaten är inte målet att öka dosen. Allt handlar om upplevelsen av att använda anabola steroider: en mindre dos kanske inte ”fångar” idrottaren. Den veckovisa dosen kan administreras i en enda injektion eller delas upp i flera portioner, till exempel 100-200 mg varannan dag.

Kombinerade kurser kan vara ganska givande. När man komponerar en bana med flera förberedelser kan idrottaren uppnå ett bättre resultat mycket snabbare.

Ta läkemedlet i 8-10 veckor för att effekterna ska äga rum.

För att skapa bra definition, använd en kombination av Primobolan med Winstrol och Masteron.

För att lägga på muskelmassa och öka styrkan använd Methenolone med höga androgena steroider som Oxymetholone, Dianabol och Parabolan. Du kommer utan tvekan att vara nöjd med resultatet.

Bieffekter

Ökade doser kan ibland leda till fet hud, utslag (akne) och överdrivet hår på kroppen. Enligt många rapporter om idrottare som har gått igenom det, när du slutar ta drogen, försvinner de negativa reaktionerna. Men om de rekommenderade doserna följs bör inga biverkningar uppstå.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Primobolan 200”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *