Enanthat 250

kr671.40

Compare
Artikelnr: 703 Kategori: Etikett:

Beskrivning

ENANTHAT 250

Enanthat 250 är handelsnamnet för läkemedlet Testosterone Enanthate av läkemedelsföretaget Dragon Pharma. Legendariska Testosteron Enanthate är den mest erkända anabola steroiden i branschen för massiva muskelökningar och styrkor hos kroppsbyggare! Oavsett vad du har hört och vet om andra läkemedel för viktuppgång, som Dianabol, Anadrol, etc., om vi pratar om muskeltillväxt och styrka, så var och är testosteron, än i dag, läkemedel nummer 1.

 

Effekt och handling

Testosteron Enanthate är ett långtidsverkande läkemedel, på grund av den tillsatta estern av Enanthate! Med detta läkemedel observerar idrottare betydande ökningar i muskelmassa och en ökning av styrka och kraft på så kort tid. Enanthate är uppskattat inom olika sporter, både inom styrkelyft och inom kampsport, och har tacksamt fått goda recensioner i förberedelserna av idrottare inom sporter där uthållighet och aggressivitet är önskvärda och efterfrågade. Effekten av läkemedlet i kroppen uppnås upp till två eller tre veckor!

Idrottare som använde Testosterone Enanthate noterade en viktökning på upp till 10 kg vid maxmärket och en ökning med 15-20 kg i styrkeindikatorer, under medelintensiv träning med en kurs på en och en halv månad, vilket gör läkemedlet till ett utmärkt val för att uppnå något av dina mål. Massan kommer ut voluminös och fyllig vilket åtföljs av vattenretention i musklerna.

De positiva egenskaperna som testosteron har är många, om du inte överdriver doser kommer du att få en oförglömlig känsla, utan att skada din hälsa. Plus, med rätt näring och en rimlig cykel, är biverkningar uteslutna.

 

Några av de viktigaste effekterna av att ta Testosteron Enanthate inkluderar:

 •  Stödjer bentillväxt
 •  Sänka kolesterolnivåerna
 •  Ökad proteinsyntes
 •  Hos män främjar det bildandet av sekundära sexuella egenskaper
 •  Reglering av spermieproduktion
 •  Ökar den sexuella lusten
 •  Stimulerar aggressivt beteende
 •  Minskar känsligheten för smärta
 •  Stimulerar talgkörtlarnas arbete i huden
 •  Stimulerar frisättningen av feromoner
 •  Styr rumsligt tänkande. Det är bevisat att kvinnor med låga testosteronnivåer har svårt att parkera sina bilar.

 

Hur man tar Testosterone Enanthate

Den rekommenderade dosen är 250-750mg Testosteron Enanthate per vecka men vissa kan öka dosen upp till 1000mg. Eventuella doser över 500 mg delas dock bäst upp i separata doser på 250 mg. Det rekommenderas att ta Clomid och / eller Gonadotropin efter varje kurs av Testosteron Enanthate för att minska risken för biverkningar.

Vi rekommenderar att du gör injektioner 1-3 gånger i veckan, eftersom halveringstiden för läkemedlet är 5-10 dagar, därför måste du göra injektioner mer än en gång för att behålla sitt arbete. En solocykel bör pågå i 8-10 veckor.

Testosteron är fadern till alla anabola steroider, så det fungerar framgångsrikt i en solocykel och även i kombination med alla anabola steroider.

 

Möjliga biverkningar av Testosteron Enanthate

Om doserna överskrids kraftigt är följande biverkningar möjliga: vätskeansamling i kroppen, ödem, håravfall, akne, gynekomasti, depression, ökad aggressivitet, nervositet, problem med prostata, smärtsamma peniserektioner (priapism), minskad sperma antal, ökat hemoglobin i blodet, för tidig sexuell utveckling, när det används av personer under 21 år.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Enanthat 250”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *