Trenbolone 100

kr866.80

Compare
Artikelnr: 710 Kategori: Etikett:

Beskrivning

TRENBOLONE 100

Idag har många olika träningspass utvecklats för att bygga muskelmassa. Det finns också olika läkemedel för detta ändamål, varav ett är Trenbolone 100 (Trenbolone Acetate) från läkemedelsföretaget Dragon Pharma . Under flera år har den bevisat sin effektivitet och säkerhet och har fått många positiva recensioner.

 

Egenskaper och effekter

Det är logiskt att anta att innan du köper en steroid bör du bekanta dig med de viktigaste egenskaperna som kännetecknar den. Enligt medicinska data är läkemedlet ett derivat av trenbolonacetat. Den huvudsakliga formen för dess frisättning är injicerbar, och huvudegenskapen är en effektiv uppbyggnad av muskelmassa.

Det rekommenderas uteslutande att användas av män, idealiskt för dem som inte längre är nya inom sportfarmakologi. Med korrekt användning låter den dig torka dina muskler på kort tid och öka dina styrkeindikatorer.

Positiva effekter:

  • Förmågan att bränna överflödigt kroppsfett ;
  • Låg frekvens av negativa effekter på leverceller och vävnader;
  • Brist på aromatisering;
  • Förmågan att öka libido.

Efter kursanvändningen ökar definitionen och stelheten i musklerna, prestationsförmågan och uthålligheten ökar.

Dessa egenskaper gör det möjligt att använda den i en mängd olika discipliner, från styrkelyft och slutar med triathlon.

Tack vare dem har läkemedlet fått ganska stor popularitet. Därför köper inte bara proffs, utan även amatörer det idag. Och här bör det påpekas att detta är en steroid vars pris kännetecknas av god tillgänglighet.

 

Hur du tar Tren Ace

Varje professionell idrottare eller amatör bör ha en god förståelse för att läkemedlet ska användas i enlighet med instruktionerna som bifogas det. Och i processen att använda det är det nödvändigt att följa ett antal enkla regler.

  1. Observera doseringen. Den mest optimala dosen är 50-100mg. Trenbolonacetat på 100 mg eller 50 mg bör injiceras intramuskulärt varannan dag. Denna mångfald förklaras av dess förmåga att behålla sin effekt under lång tid, vilket kan vara upp till 3 dagar.
  2. Överskrid inte kursens längd. För att uppnå effektiva resultat i form av muskeltillväxt och torkning med en samtidig ökning av styrkeindikatorer är 6-8 veckors applicering tillräckligt. Ytterligare användning kommer att vara opraktisk.
  3. Genomför återställningsförfarandet. Det är nödvändigt att förstå att det under applikationen har en överväldigande effekt på produktionen av testosteron. Därför, efter avslutad injektion, måste behandling efter cykeln utföras utan att misslyckas. Det hjälper till att undvika onödiga konsekvenser och konsolidera resultatet. Det är bäst att använda Tamoxifen eller Clomid för det. Vid behov kan du komplettera den med vitaminer (E, A) och mineraler (zink).

 

Kombinationer

För att få den bästa muskelökningen är det bäst att ta Trenbolone Acetate av Dragon Pharma med Testosteron och Methandienone. Men du måste göra detta korrekt och vara uppmärksam på kroppens kapacitet och tolerabilitet, såväl som de uppgifter som är direkt inställda.

Vid användning i höga doser rekommenderas parallell användning av prolaktinproduktionshämmare (Dostinex) eller steroider som ökar fritt testosteron (Proviron). I speciella fall kan även koriongonadotropin ( hCG ) användas. Med hänsyn till alla dessa regler kan du säkert förvänta dig höga resultat för att uppnå en definierad, kraftfull och vacker muskulatur utan ett gram överflödigt fett.

 

Negativa reaktioner

Om trenbolonacetatcykeln utförs korrekt enligt råden ovan, bör de negativa effekterna vara minimala. Möjliga biverkningar inkluderar dock skallighet, fet hud, finnar och akne, minskad sexuell lust och aggressivitet.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Trenbolone 100”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *