Astralean

kr280.70

Compare
Artikelnr: 567 Kategori: Etikett:

Beskrivning

ASTRALEAN

Clenbuterol tabletter av Alpha Pharma är ett populärt läkemedel för användning i någon form av fitness. Den aktiva ingredienserna, Clenbuterol Hydrochloride, används regelbundet inom medicin för att behandla människor som lider av andningsstörningar som astma. Detta beror på att det snarare än en steroid är en sympatomimetisk amin som fungerar som luftrörsvidgare (den vidgar lungorna och luftvägarna för att underlätta och underlätta). Men Clenbuterol har funnit sin popularitet inom fitness av en annan anledning.

Effekter av Clenbuterol

Förutom dess förmåga att hjälpa andningsorganen att fungera bättre, har Clenbuterol en annan effekt på människokroppen som uppskattas av dem som är i sin kondition. Clenbuterol tabletter kan också öka användarens ämnesomsättning, vilket gör att du effektivt bränner fett i kroppen. Det har också sagts öka muskelmassan något.

Kroppsbyggare använder Clenbuterol före tävlingar för att ta bort överflödigt fett på kroppen för att få musklerna att se stramare och mer uttalade ut. Viktminskningsläkemedlet används också av vanliga fitnessentusiaster, inklusive kvinnor, tillsammans med en diet för att sänka sitt kroppsfett för en mer atletisk kroppsbyggnad.

Regler för användning

Clenbuterol bör användas enligt rekommendationerna för användning för att få maximal effektivitet av läkemedlet och undvika negativa effekter. Intagsschemat som vanlig används säkerställer att buterol inte börjar bli ineffektivt på grund av att kroppen vänjer sig vid drogen. Användningstiden är inte längre än 2 veckor av denna anledning.

En halv tablett (20mcg) av läkemedlet ska tas dag 1, 40mcg (1 tablett) dag 2, 60mcg dag 3, och så vidare… tills du när en maximal daglig dos på 120mcg för män eller maximalt 100mcg för kvinnor. Den dagliga dosen mot slutet av cykeln bör minska på samma sätt (…60mcg dag 12, 40mcg dag 13, 20mcg dag 14). Det bör sedan finnas i 2 veckors paus innan du upprepar användningen av Clenbuterol.

Ketotifen kan användas tillsammans med Clenbuterol för att förbättra läkemedlets effektivitet. Under 2-veckorskuren kan 1 mg Ketotifen användas under de första och sista 3 dagarna och 2 mg bör tas dagligen i mitten av kuren.

 

Bieffekter

De vanligaste biverkningarna från användningen av Clenbuterol är en ökning av pulsen och skakningar i vissa delar av kroppen. En kombinationskur med Ketotifen kan dock hjälpa till att minska uppkomsten av dessa effekter.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Astralean”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *