Testobolin (ampuller)

kr720.20

Compare
Artikelnr: 575 Kategori: Etikett:

Beskrivning

TESTOBOLIN (ampuller)

Testobolin är ett anabolt medel tillverkat av Alpha Pharma . Det är formulerat baserat på Testosterone Enanthate, en av de naturliga testosteronestrarna. Denna typ av substans har en långvarig effekt. På grund av denna egenskap behöver injektioner av läkemedlet inte göras ofta.

 

Läkemedlets egenskaper och effekter på kroppen

Farmakologi baserad på denna ester har använts under mycket lång tid. Testosteron har flera positiva effekter på kroppen hos idrottare. Det hjälper dem att återhämta sig från gymmet och förbättrar definitionen av muskler. Andra effekter av att ta Testosteron Enanthate inkluderar:

 • Ökning av muskelmassa
 • Ökade parametrar för styrka och uthållighet
 • Ökad styrka av ben och leder
 • Stimulerar den allmänna tonen i kroppen

Bland nackdelarna med läkemedlet är en ganska stark rollback-effekt och höga kostnader. Priset kompenseras dock av dess tillgänglighet. Många billiga droger kan vara mycket svåra att hitta.

 

Appliceringsmetoder

Förutom verkningstiden har Testosteron Enanthate en minimal effekt på levern. Injektioner minskar den negativa effekten. För att bibehålla innehållet av ämnet i kroppen rekommenderas det att ge injektioner en gång i veckan. Doseringen för en sådan mottagning bestäms av idrottarens erfarenhet av användning av sportdroger och enligt deras kondition och hälsotillstånd.

För nybörjare är en dos på 250 mg per vecka lämplig. Professionella idrottare tar 500 mg eller mer. Dosökningar bör övervakas av en idrottsläkare för att undvika negativa effekter på kroppen. Kursens längd är ca 8-10 veckor.

 

Möjliga biverkningar

Alla Enanthate-preparat orsakar aromatisering. Av denna anledning bör Testosterone Enanthate användas med stor försiktighet. I de flesta fall manifesteras den negativa effekten med individuell intolerans mot komponenterna eller överskridande av läkemedlets dosering. På grund av den östrogena effekten av att ta läkemedlet kan följande biverkningar uppträda:

 • Svullnad
 • Ansamling av överskottsvätska i kroppen
 • Bröstförstoring

För att förhindra sådana manifestationer introduceras antiöstrogener i steroidförloppet. De blockerar aromatiseringsprocesser.

En stor androgen effekt och en ökning av testosteronnivåerna är orsaken till manifestationen av sådana effekter som:

 • Utseendet av akne på ryggen och ansiktet
 • Fet hud
 • Skallighet
 • Ökat kroppsbehåring

För att återställa hormonbalansen rekommenderas att använda PCT efter att ha avslutat en kur med steroider.

 

Kombination med andra droger

Testosteron Enanthate kan användas i kombination med andra anabola steroider . För en effektiv uppsättning muskler används Nandrolon eller Trenbolone. Winstrol används för högkvalitativ torkning. I det här fallet måste du justera dosen av läkemedel.

 

Testosteron Enanthate åsikter

För det mesta lämnar idrottare positiva recensioner om läkemedlet. Denna anabola har visserligen en stor rollback, men den stoppas med hjälp av PCT, och den återstående massan är av hög kvalitet, tät och definierad.

Du kan köpa Testosterone Enanthate och andra steroider i vår webbutik. Vi erbjuder endast kvalitetsprodukter och en bred katalog av sportfarmakologi. Våra konsulter kan också hjälpa dig att välja en effektiv kurs beroende på din träningserfarenhet och ålder.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Testobolin (ampuller)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *