Superdrol 10

kr708.00

Compare
Artikelnr: 757 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

SUPERDROL 10

Det finns en mycket god chans att du redan har hört talas om Superdrol, som en av de bästa anabola steroiderna för att få muskelmassa och öka styrkan. Men saken är den, om du fortfarande är lite osäker på att detta verkligen är det bästa valet för dig, se till att du lär dig mer om denna mycket framgångsrika och fantastiska steroid, som har tagit kroppsbyggarvärlden med storm under det senaste decenniet. Du kan alltid köpa Superdrol i vår onlinebutik med steroider och få gratis råd från våra experter om hur du tar det korrekt på kurser så att du inte skadar din hälsa.

Masteron eller Superdrol?

Förutom betydande ökningar i storlek och massa, har detta dihydrotestosteron eller DHT-prohormon också setts ha förmågan att öka styrka. Baserat på användarloggar kunde de öka sin totala styrka med så mycket som 20-25 % på bara den andra veckan av sin cykel med denna förening.

Superdrol, som liknar Masteron, är den överlägsen i sin styrka och intensitet. Detta är en annan typ av anabola steroider, men utan den esterkedja som den senare har i sin kemiska struktur. Det fungerar genom att optimera kroppens förmåga att behålla kväve och dess proteinsyntes, vilket inte bara leder till ökad massa, styrka och uthållighet, utan också till snabbare muskelåterhämtning efter ansträngande träningspass. Dessutom var dess androgena aktivitet i kroppen mycket lägre jämfört med dess steroidanaloger. Detta innebär att Superdrol inte utsätter dig för ökad håravfall, hårväxt eller akne när du använder det jämfört med andra anabola steroider. Det finns inget behov av att använda antiöstrogener när man tar denna förening i cykler heller.

Vad är Superdrol?

Låt oss börja med att reda ut en ganska populär missuppfattning. Superdrol är inte ett sammansatt namn, utan ett varumärke som släpptes av Designer Supplements LLC 2005. Intressant nog är namnet ”Superdrol” en ordlek för att ge kroppsbyggare en uppfattning om att det är detta de borde sikta på om de vill snabbt och bra resultat. Det är tänkt att vara en kombination av ”Super” och ”Anadrol” som ansågs vara den mest kraftfulla massbyggaren på marknaden.

Halveringstiden för Superdrol är 6-8 timmar.

Den aktiva substansen i Superdrol är Methasterone (IUPAC systematiskt namn: 17β-Hydroxy-2α, 17α-dimethyl-5α-androstan-3-one), även känd som Methyldrostanolone och Metasterone, som steg till superstjärnestatus medan det användes på kurser för snabba resultat. Den kan användas på cykler för att bygga hårda och torra muskler efter bara några veckors användning. Vittnesmål om att uppnå 8 till 12 kilo muskelmassa var vanliga hos idrottare efter kurser när de använde Superdrol i 6 veckor.

 

Dosering och PCT

Det är mycket viktigt att ta hänsyn till att Superdrol bör doseras till ett minimum i början av cykeln. Erfarna idrottare rekommenderar starkt att börja med en daglig dos på 50 mg per dag. Det är extremt viktigt att du tar Superdrol med mat varje gång du konsumerar detta läkemedel. Dessutom är det möjligt att öka dosen av Superdrol till 70 mg under den fjärde veckan. Korrekt behandling efter cykeln bör tas omedelbart efter Superdrol-kuren under de kommande 3-4 veckorna för att återställa kroppens normala funktion. Vi rekommenderar användning av Tamoxifen med 20 mg per dag under den första veckan och 10 mg per dag för den andra och tredje veckan. Om du kör tunga cykler och behöver fyra veckors PCT, bör 20,20,10 och 10 mg användas under denna period. Vi rekommenderar också starkt användningen av Milk Thistle för leverstöd under Superdrol-cykeln på grund av dess effekter på levern.

Historisk synopsis

Trots att Superdrol lanserades på marknaden som en ”designersteroid” 2005, hade dess aktiva substans, Methasterone, redan utvecklats 1956 av Syntex Corporation som en komponent för att utveckla en substans som hade förmågan att förebygga tumörer. Dessutom, med att nämna dess antitumöregenskaper, beskrevs Methasteron också i en vetenskaplig artikel 1959 som ett ”kraftfullt oralt aktivt anabolt medel” med svag androgen aktivitet. Därefter betonade artiklar om föreningen att den hade en oral biotillgänglighet som liknar den för metyl-testosteron och hade en mycket hög anabol till androgen kvot.

Vilka är fördelarna med att använda Superdrol?

Om du planerar att använda Superdrol i en kurs, här är fördelarna du kommer att få:

• Öka och öka i kvalitetsmuskelmassa;

• Ökning av total styrka och kraftnivåer;

• Förbättrad kväve och syntes av proteiner;

• Den kan användas utan antiöstrogenläkemedel;

• Det börjar fungera snabbt och effektivt.

Bieffekter

En av de bästa egenskaperna hos detta läkemedel är det faktum att det har få till noll biverkningar. Användaren behöver inte oroa sig för några östrogena biverkningar som; akne, fet hud, håravfall och så vidare. Den enda biverkningen som kan framhållas för de flesta användare är dess toxiska effekter på levern om de används i mycket höga doser på grund av att den tas genom oral konsumtion (som passerar genom levern). Att ta lite levervårdstillskott inom denna kurs kan hjälpa till att förhindra att denna skada uppstår och om alla instruktioner för dess användning följs bör inga biverkningar uppstå.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Superdrol 10”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *