Sustanon 350

kr872.80

Compare
Artikelnr: 718 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

SUSTANON 350

Sustanon är en multi-esterad testosteronförening. De fyra aktiva ämnena i denna produkt är: testosteronisokaproat, testosteronpropionat, testosteron fenylpropionat och testosterondekanoat.

Om drogen

Testosteron är huvudhormonet för att uppnå bästa resultat inom sport. Varje korrekt steroidcykel bör baseras på det manliga hormonet . Den välkända tillverkaren, Dragon Pharma , inser detta och har tagit fram ett specifikt kombinerat läkemedel som heter Sustanon 350.

Det är en blandning av testosteronetrar med olika effekter av varaktighet (halveringstider). Den innehåller både snabba och långa estrar så de håller hormonbalansen på en nivå utan toppar eller fall, men denna balans upprätthålls endast när två administreringar görs varje vecka. Detta gör att användaren kan få muskelmassa snabbt och effektivt.

Sustanon 350 effekter:

 • Snabb tillväxt av muskelmassa;
 • Ökad styrka och uthållighet;
 • Skydd av leder och ligament;
 • Lätt vätskeansamling, överflödig vätska avlägsnas efter cykeln och gör musklerna mer definierade;
 • Inga biverkningar om den appliceras på rätt sätt;
 • Det kan kombineras bra med andra steroider;
 • Snabba och långa effekter tack vare esterblandningen;
 • Bekvämt tack vare möjligheten till icke frekventa injektioner.

Hur man administrerar Sustanon 350

En rekommenderad dos av Sustanon 350 är 350-750 mg per vecka, beroende på individens erfarenhetsnivåer. Vi rekommenderar att nybörjare börjar med den lägre dosen på 350 mg per vecka, eftersom den högre doserade versionen kommer att vara mer än tillräckligt. Om nybörjare kroppsbyggare skulle vilja öka sin dos efter några veckor, rekommenderar vi inte att överskrida 500mg per vecka. Blandningen av testosteronestrar med olika halveringstider, tillåter användaren att utföra 1 eller 2 injektioner per vecka, detta är baserat på personliga preferenser för administreringsprocessen.

Cykelns varaktighet är 6-10 veckor. Efter cykeln kan många kroppsbyggare få 10 kg muskelmassa. Ibland kan de få mindre men detta kommer sannolikt att betyda att det fanns vissa problem med näring, vila och träning. Muskelmassans återställning efter cykeln kan vara i överkant på grund av aromatiseringen av testosteron, men detta kan minskas med antiöstrogena läkemedel som används inom cykeln. En annan stor egenskap hos detta läkemedel är dess anti-kataboliska effekter som stoppar musklerna som används som bränslekälla.

Det rekommenderas inte att ta en solo-Sustanon 350-cykel då i kombination med andra steroider är risken för biverkningar mycket lägre och muskelmassan ökar snabbare, men detta är för de mer erfarna idrottarna som redan har cyklat med solo-testosteron tidigare.

Hur kombinerar man droger under cykeln?

Vanligtvis kombineras Dianabol eller Stanozolol (Winstrol) lämpligen i en cykel med Sustanon 350. Vissa idrottare administrerar Turinabol . Visst är det en bra kombination, men ganska dyr. När man talar om anabola steroider kan Oxymetholone eller vanlig Deca användas. Den längre estern Nandrolone Decanoate är den mest att föredra av de två för massa bulking cykler.

En kombination med Deca är en så kallad bodybuilding-klassiker. Det höga anabola indexet för nandrolon och det höga androgena indexet för testosteron kompletterar varandra perfekt och minimerar risken för biverkningar samtidigt som de får stora mängder massa inom cykeln.

Sustanon används vanligtvis inte för torkning, men med andra skärmedel som Trenbolone, Masteron och Winstrol kommer denna skärcykel att ge dig fantastiska resultat. Om det är din första cykel kan Sustanon 350 användas med Oxandrolone. Men det senare (oralt) bör tas i stora doser (50-60 mg per dag) och det är också ganska dyrt. Dianabol är mer överkomligt, men kommer att vara starkare för nybörjare.

Bieffekter

Sustanon 350 har samma biverkningar som alla testosteronämnen:

 • Pormaskar;
 • Gynekomasti (vid anlag) detta kan behandlas med antiöstrogen (Anastrozol) under cykeln;
 • Hämmad testosteronproduktion (återhämtad efter cykeln);
 • Minskad libido vid långvarig användning i stora doser;
 • Ökad hårighet på kroppen och andra områden.

Ur kemisk synvinkel är detta läkemedel testosteron, dvs uttryckt androgen. Om det finns överskott av det i kroppen, kan aromatisering börja när testosteron omvandlas till kvinnliga hormoner. Detta orsakar flera biverkningar inklusive feminisering. Så det är därför vi rekommenderar att du följer de ovan nämnda rekommendationerna. I detta fall kommer de negativa effekterna inte att inträffa.

För att förhindra biverkningar, använd alla nödvändiga läkemedel för behandling efter cykeln inklusive Clomid och Tamoxifen.

Vattenretention är inte en allvarlig biverkning och den minskar efter avslutad behandling efter cykeln . Vid denna tidpunkt tas vatten bort och gör musklerna mer definierade. Naturligtvis kommer en del vikt att gå ner, men detta kommer att förbättra idrottarens övergripande utseende.

Post-cykelterapi efter Sustanon 350

Enligt feedback om Sustanon 350 kan positiv dynamik hittas. En korrekt terapi efter cykeln gör det möjligt att minimera tillbakarullningen och behålla muskelmassan. Behandling efter cykeln börjar efter 10-14 dagar efter den sista injektionen eftersom halveringstiden för långa estrar möjliggör en lång eliminering av hormoner ur blodet.

Post-cykelterapi bör inkludera Clomid eller Nolvadex. Under de första 2 veckorna bör 50 mg Clomid eller 40 mg Tamoxifen tas, efter detta bör dosen minskas till 25 mg Clomid eller 20 mg Tamoxifen under de sista 1-2 veckorna.

Ta dock inte Tamoxifen , om du har kombinerat Sustanon 350 med Nandrolon, då kommer Tamoxifen att behöva ersättas med Kabergolin för att motverka progestinegenskaperna som Nandrolon ger under kursen.

Om du under cykeln känner att dina bröstvårtor har svullnat och en definitiv klåda har uppstått, behandla denna feminisering med Cabergoline inom cykeln med 0,5 mg var 4-5 dag tills dessa negativa effekter har försvunnit.

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sustanon 350”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *